Anamaria Prodan pune într-o lumină nouă despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și CS Universitatea Craiova. „L-a adus în cantonament pe Tzancă Uraganu și a mers la emisiuni”

Sorin Barbu 14.06.2022, 19:12

Anamaria Prodan este convinsă că știe de ce a fost dat afară Laurențiu Reghecampf de la CS Universitatea Craiova. Are informații că patronul Mihai Rotaru nu a fost nemulțumit doar de rezultatele echipei, ci și de aparițiile în presa mondenă ale antrenorului său.

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce l-a dat afară Mihai Rotaru pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvelit „securea războiului” și l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț, după un mariaj de aproape 15 ani. Este convinsă că patronul Mihai Rotaru a renunțat la antrenor nu doar pentru că nu l-au mulțumit rezultatele, ci și pentru că acesta a apărut în câteva emisiuni mondene.

„Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram (n.r. – manelistul l-a sunat și i-a făcut o dedicație live). Face ședințe foto (n.r. – cu iubita sa, Corina), merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie!”, a răbufnit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și CS Universitatea Craiova s-au despărțit brusc în această vară. Patronul i-a reproșat că echipa nu și-a atins niciunul dintre obiective, titlul sau Cupa României, dar a recunoscut că nu i-a convenit că antrenorul său a primit o echipă de filmare în cantonament și că a participat la emisiunea lui Mircea Dinescu.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore”, a mai spus Anamaria Prodan la gsp.ro.

Laurențiu Reghecampf și-a negociat plecarea de la Universitatea Craiova. A acceptat să primească 180.000 de euro, deși clauza de reziliere a contractului era de 300.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe