Laurențiu Reghecampf a spus adio Universității Craiova. Mesajul antrenorului: „Ne vom revedea cu planuri noi”

Andra Daoud 12.06.2022, 21:25
Laurențiu Reghecampf a spus adio Universității Craiova. Mesajul antrenorului: „Ne vom revedea cu planuri noi”

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, dar nu înainte de a le transmite un mesaj fanilor săi din Bănie. Rezultatele slabe avute de echipă sezonul acesta l-au determinat pe finanțator să încheie colaborarea cu Reghe, înainte ca acestuia să îi expire contractul. Antrenorul a declarat că nu are planuri deocamdată și nu știe spre ce echipă se va îndrepta.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a avut duminică întâlnirea decisivă cu Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova. În urma discuției, colaborarea dintre Reghe și Universitatea Craiova s-a încheiat, în urma rezultatelor slabe ale echipei din Bănie din acest sezon. La puțin timp după ce a apărut informația că Mihai Rotaru a încetat colaborarea cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul a dat o declarație, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

„Se încheie o perioada frumoasa și grea din viață mea. Mulțumesc mult conducătorilor și jucătorilor, a fost una dintre cele mai intense perioade din cariera mea, am avut extrem de multe de învățat.O să mi lipsească atmosfera superba făcută de suporteri, de cei din Peluza Nord, cărora le mulțumesc sincer pentru sprijinul și dedicarea lor. Au fost acolo la bine și la greu.

Rămân toți în sufletul meu, le urez mult succes, am să i urmăresc cu mare drag în următorul sezon. Nu stiu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a declarat Reghe pentru Playsport.ro.

Laurentiu Reghecampf a spus adio Universitatii Craiova
Laurentiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Craiova nu îi plătește lui Reghe clauza de reziliere

Laurețiu Reghecampf declara, în urmă cu câteva zile, că va pleca de la Craiova înainte de încheierea contractului doar dacă patronul echipei îi plătește clauza de reziliere, în valoare de 300.000 de euro. Antrenorul și managerii clubului au ajuns, până la urmă, la o înțelegere, iar Claiova nu va plăti clauza:

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova.

Reghe era antrenor la Craiova din iulie 2021. Formația din Bănie a încheiat sezonul din Liga 1 pe locul 3 și a fost eliminată din Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut în fața lui Sepsi. Echipa a înregistrat 25 de victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.

Pe lista de posibili înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf figurează deja câteva nume: Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care sunt liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari.

 

Urmăriți Impact.ro și pe