Răsturnare de situație în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara face dezvăluiri noi. „Amândoi iubim și suntem iubiți”

Stan Filon 08.03.2023, 19:49
Răsturnare de situație în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara face dezvăluiri noi. „Amândoi iubim și suntem iubiți”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului său soț, prin intermediul Playtech Știri. Impresara vrea să îngroape securea războiului și vrea ca fostul soț să își retragă toate plângerile și toate procesele intentate ei. În plus, i-a mai spus antrenorului că este timpul să se comporte ca un tată și să vină să își vadă fiul pe care îl au împreună.

Răsturnare de situație în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Așadar Anamaria Prodan se pare că s-a săturat de certuri și de scandaluri. Impresara a lansat un apel către fostul său soț să își retragă toate plângerile și să înceteze toate procesele pe care i le-a intentat, deoarece nu ar face niciun beneficiu nimănui. În plus, spune că fiecare trebuie să își vadă de viața sa, mai ales că „amândoi iubim și suntem iubiți”.

„Fac un apel public către fostul meu soț, către Laurențiu Reghecampf. E timpul să închidă toate procesele, pe diverse teme, legate de familia noastră. Nu eu am deschis proces privind pensia alimentară. Nu eu am deschis proces legat de programul de vizitare. Ușa casei mele, în care se află copilul său, e deschisă oricând pentru el. A venit vremea să punem mai presus de orice creșterea copilului nostru. Situația asta trebuie să înceteze. Vremurile în care subiectele legate de familia noastră, Prodan – Reghecampf, făceau deliciul presei trebuie să se termine. Ceea ce a fost, a fost, acum e cu totul altceva. Amândoi am intrat în alt capitol al vieții noastre, amândoi iubim și suntem iubiți. Ca atare, ceea ce contează e să încercăm să ne creștem cât de bine vom putea copilul nostru comun, pe Bebeto!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech Știri.

Rasturnare de situatie in relatia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Rasturnare de situatie in relatia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

„E vremea să se comporte ca un tată”

Cu toate că pare că vrea liniște și pace, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a aruncat câteva săgeți lui Laurențiu Reghecampf, legat de cariera lui, care „nu este în cea mai fastă perioadă a ei”.

„Toate aceste procese lasă pete, și pete urâte chiar, pe numele familiilor noastre. Nu ne fac bine nici nouă bine, nici lui personal și nici carierei sale. Și știm cu toții că în prezent cariera sa profesională nu e în cea mai fastă perioadă a ei. Oriunde va merge, va trage după el aceste pete! E vremea să se comporte ca un tată. Să iasă împreună cu fiul său, în natură, la meciuri de fotbal, unde va crede el de cuviință că e bine și pentru Bebeto. Îi cer să-și reamintească că bărbații acestei familii au știut să dea dovadă de bărbăție și de demnitate și că a făcut cândva parte din această familie, împărtășindu-i valorile”, a mai declarat impresara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...