Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține. Răbufnire la TV la adresa lui Reghecampf: ”Știe trecutul domnișoarei?”

Badea Violeta 13.10.2021, 13:14

Vestea că Laurențiu Reghecampf are o iubită și urmează să devină tătic a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe soția lui, Anamaria Prodan. Mai mult, antrenorul a anunțat că a depus actele de divorț. Iată primele declarații ale celebrei impresare.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț

În ultimele zile, presa a speculat că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală. Mai mult, antrenorul ar urma să devină tătic, fiincă iubita lui ar fi însărcinată. Aceste vești nu i-au picat deloc bine Anei Prodan, mai ales că soțul ei a confirmat divorțul.

Cu toate astea, celebra impresară neagă vehement faptul că s-ar despărți de partenerului său. Vedeta a spus că aceste informații sunt neadevărate. De asemenea, Anamaria Prodan este convinsă că Laurențiu Reghecampf nu are o relație cu respectiva domnișoară.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.

Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe. Dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea. Nu am văzut femei lângă soțul meu.

Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei. Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc?”, a declarat impresara pentru Kanal D.

Anamaria Prodan, primele declaratii dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului său

Anamaria Prodan a declarat că nu știe cine este femeia despre care se presupune că ar avea o relație cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta nu vrea să mai comenteze toate aceste zvonuri până când nu i se aduc niște dovezi clare.

„Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova. Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează.

Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil”, a mai spus celebra impresară pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...