Anamaria Prodan s-a iubit cu un politician celebru. A vrut să se mărite cu el înainte să-l cunoască pe Reghecampf

Badea Violeta 12.10.2021, 13:00

Înainte de a fi cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a iubit cu un politician extrem de cunoscut. Cei doi au fost la un pas de a se căsători, dar au decis să pună punct relației înainte de a ajunge în fața altarului. Iată despre cine este vorba.

Cu cine s-a iubit Anamaria Prodan înainte să fie cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Cei doi sunt la un pas de a divorța. Pentru celebra impresară ar fi al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în anul 2007.

Pe lângă aceste două relații, vedeta a mai avut și alți parteneri. Cu cine a fost impresara înainte de a-l cunoaște pe antrenor? Ei bine, Anamaria Prodan a trăit o frumoasă poveste de iubire cu un politician celebru asociat cu PSD. Este vorba despre nimeni altul decât Codrin Ștefănescu. La vremea aceea, fostul lider important al Partidului Social Democrat era văzut în preajma lui Corneliu Vadim Tudor, pe vremea când acesta conducea PRM.

Relația celor doi a fost intensă, pasională, dar totul s-a terminat brusc, când toți cei apropiați se așteptau să-i vadă la altar. Celebra impresară a vorbit despre această poveste de dragoste în cadrul unei emisiuni TV, Wowbiz, difuzată de Kanal D. Vedeta a recunoscut că a fost foarte aproape de a se căsători cu politicanul.

Anamaria Prodan a avut o relatie cu Codrin Stefanescu
Anamaria Prodan a avut o relatie cu Codrin Stefanescu

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf

Din păcate, mariajul dintre Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf este pe cale să se destrame. Recent, antrenorul de fotbal a anunțat că a depus actele de divorț. Cu toate astea, celebra impresară nu renunță la soțul ei și a transmis un mesaj pe o rețea de socializare.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime, comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!

Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen lovitură pentru Anamaria Prodan sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.