Anamaria Prodan, înjurată în stenograme de la DNA. Cine o critică pe soţia lui Reghe

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 12.09.2021, 19:48
Anamaria Prodan, înjurată în stenograme de la DNA. Cine o critică pe soţia lui Reghe

Celebra impresară a reușit să intre în vizorul unor personaje controversate. Anamaria Prodan, înjurată în stenograme de la DNA de foștii colaboratori. Ce acuzații i se aduc soției lui Laurențiu Reghecampf.

Foștii colaboratori i-au pus gând rău? Anamaria Prodan, înjurată în stenograme de la DNA

Numele celebrei impresare apare în câteva fragmente șocante din conversațiile unor presupuși cămătari, discuții ce priveau situația de la clubul de fotbal Dunărea Calărași, pentru care Anamaria Prodan a adus mai mulți fotbaliști și a oferit și servicii de PR în perioada în care echipa de la malul Dunării era antrenată de Dan Alexa.

Anamaria Prodan a fost înjurată de Florin Brișan, fostul președinte al clubului din Călărași:

„Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci.

Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p… mea. Dacă el moare și acum, în p… mea… Că făceam eu poze, PRODANCA… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p… în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, a spus Florin Brișan potrivit Ziarului de Investigații.

Brișan este judecat și acuzat de delapidare a clubului sportiv pe care l-a condus și este și parte vătămată într-un dosar de cămătărie în care Vasile Boșnigeanu, cel cu care vorbea despre Anamaria Prodan, este inculpat.

Nici soția lui Laurențiu Reghcampf nu a scăpat neatinsă, fiind acuzată că ar fi transferat jucători pe sume impresionante, însă unele mutări ar fi fost făcute doar pe hârtie. Este cazul lui Withaker Armando Enrique, care a fost sub contract cu cei de la Dunărea Călărași în perioada 2018-2019, timp în care a primit un salariu de 30.222 de lei, însă totul a rămas la nivel de hârtii, jucătorul nu a ajuns la echipă.

Anamaria Prodan, înjurată în stenograme de la DNA
Florin Brișan, fostul președinte al clubului din Călărași

„Vom muri împreună”

Între timp, Anamaria Prodan se luptă pentru a-și salva căsnicia. După apariția imaginilor în care soțul ei era surprins în compania mai multor femei despre care se spunea că i-ar fi amante, cei doi ar fi fost la un pas de divorț.

Se pare că cei doi au decis să închidă acest capitol urât al relației lor și să meargă înainte, tot împreună.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva.

Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie. E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, declara în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...