Cum a fost surprins Laurenţiu Reghecampf de către Anamaria Prodan în maşină. A arătat tuturor. Foto

Ioana Bucur 10.09.2021, 20:23
Cum a fost surprins Laurenţiu Reghecampf de către Anamaria Prodan în maşină. A arătat tuturor. Foto

Divorțul pare să fie un capitol încheiat și uitat. Cei doi soți sunt deciși să își salveze căsnicia și petrec tot mai mult timp împreună, iar celebra impresară nu ezită să își etaleze fericirea pe rețelele de social media. În ce ipostază a fost surprins Laurenţiu Reghecampf de către Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf petrece tot mai mult timp cu Anamaria Prodan

După ce, în urmă cu doar câteva zile, se mândrea cu ceasul în valoare de câteva mii de euro primit de la soțul ei, Anamaria Prodan a publicat o nouă dovadă a marii împăcări. Aceasta a venit sub forma unei fotografii, postată pe rețele de social media, cu un mesaj ce spulberă orice zvon legat de un eventual divorț.

Anamaria Prodan l-a surprins pe Laurențiu Reghecampf la volanul uneia dintre mașinile de lux ale cuplului. Antrenorul nu zâmbește, este foarte atent la drum, atitudine ce probabil a inspirat și descrierea adăugat de impresară:

„Cel mai serios dintre serioși”, a scris Anamaria Prodan în dreptul postării însoțite și de câteva inimioare și hashtag-urile „cel mai bun soț din toate timpurile”, „cel mai bun tată”, „familie”, „putere”. Fotografia a strâns câteva mii de like-uri, dar comentariile au fost blocate de Anamaria Prodan.

Cum a fost surprins Laurenţiu Reghecampf de către Anamaria Prodan

„Îmi iubesc soțul”

Imaginea cu Laurențiu Reghecamf a fost publicată la doar câteva zile după ce impresara se mândrea cu cel mai recent cadou primit de la soțul ei.

Este vorba despre un ceas de lux, marca Patek Philippe, ce vine cu un preț pe care puțini și l-ar putea permite. Din descrierea imaginii reiese că bijuteria ar fi, de fapt, un cadou primit de impresară de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf: „soțul perfect”, „cadou”, „îmi iubesc soțul”, „te iubesc”, „reghecampf”, „cadoul meu” au fost câteva dintre hashtag-urile puse de Anamaria Prodan.

Celebra impresară ar fi dispusă să ierte infidelitatea, susținând că problemele dn ultima perioadă a făcut-o mai puternică:

„Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii.

Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a transmis Anamaria Prodan.