Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată. Reacția surprinzătoare a vedetei

Redacția IMPACT 13.01.2020, 17:02
Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată. Reacția surprinzătoare a vedetei

Anamaria Prodan, una din vedetele de senzație ale internetului, a povestit ceva demn de subiectul unei pelicule. Anamaria Prodan rememorează un episod mai mult decât amuzant din viața sa.

Anamaria Prodan a fost confundată cu o femeie ușoară

Totul se petrecea în 2015, într-un restaurant din Londra, acolo unde negocia transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos”, spune Anamaria Prodan, potrivit Digi Sport.

În ziua respectică, povestește agentul FIFA, a fost abordată de doi bărbați, care au venit către ea crezând că este o prostituată.

„Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele”, își amintește amuzată Anamaria Prodan.

Episod amuzant din viața soției lui Laurențiu Reghecampf
Episod amuzant din viața soției lui Laurențiu Reghecampf

Mai mult, soția lui Laurențiu Reghecampf, amuzată complet de această situație penibilă care s-a creat în jurul ei, le-a transmis râzând:

„Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit impresara, la GSP Live.
În final, vedeta spune că ea nu judecă pe nimeni, fiindcă a stat între bărbați și și-a dat seama de-a lungul timpului de modul acestora de a gândi și de a trăi.
„Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe