Anamaria Prodan pleacă din România după divorțul de Reghecampf. Motivul pentru care a luat decizia. ”Și el va pleca”

Ioana Bucur 20.10.2021, 18:59
Anamaria Prodan pleacă din România după divorțul de Reghecampf. Motivul pentru care a luat decizia. ”Și el va pleca”

Nu mai este cale de întoarcere. Anamaria Prodan pleacă din România după divorțul de Reghecampf. Celebra impresară a vorbit despre planurile pe care le-a făcut deja.

Decizie vehementă după divorțul de Reghecampf: Anamaria Prodan pleacă din România

Trădare, trădare și iar trădare. O căsnicie aparent fericită, un cuplu pe care puțini l-ar fi văzut destrămat. După luni întregi în care a negat cu vehemență informațiile ce apăreau în spațiul public legate de divorțul de Laurențiu Reghecampf, declarațiile recente ale antrenorului și fotografiile apărute în presă cu el și noua iubită au fost picătura ce a umplut paharul. Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de tatăl băiatului ei.

„Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Are reguli bine scrise! Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge…(…)

Toată dragostea mea pentru el, munca mea de 16 ani pt a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați…”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, pregătită să înfieze un copil
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Eu nu vreau că ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare”

Vizibi afectată de întreaga situație, celebra impresară a punctat că acest episod este cel mai urât scandal în care a fost vreodată implicată familia sa. Veșnic apărător al copiilor săi, Anamaria a dezvăluit că a luat decizia să plece din România, cel mai probabil, în Dubai, unde are mai multe proprietăți și afaceri.

Anamaria Prodan a vorbit foarte mult despre suferința fiului ei, care este profund afectat de alegerile făcute de Reghecampf. Așa că, la fel ca surorile sale, Bebeto va părăsi și el România în curând.

„Eu nu vreau că ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...