Anamaria Prodan, gest radical după despărțirea de Reghecampf. A ajuns de nerecunoscut, niciodată n-ai văzut-o așa

Nicu Stan 26.11.2021, 16:02

Anamaria Prodan a făcut gest radical după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a ajuns de nerecunoscut, nimeni, niciodată nu a mai văzut-o așa. Astfel, fanii vedetei au rămas șocați când au văzut-o pe rețeaua de socializare.

Anamaria Prodan, gest șocant după separarea de Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu credea că poate să facă așa ceva

Anamaria Prodan a devenit adepta schimbărilor radicale de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu se aștepta la schimbarea pe care a făcut-o celebra impresară.

Aceasta și-a surprins fanii de pe rețeaua de socializare cu noul său look. Ce schimbare și-a făcut Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, schimbare radicala de look
Anamaria Prodan, schimbare radicala de look

Anamaria Prodan a simțit nevoia de schimbare

După greaua despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a simțit nevoia de încă o schimbare în viața ei, astfel că s-a hotărât să își schimbe culoarea părului. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a optat pentru o perucă blondă.

”Frumos, nu? Culoarea și părul meu. Frumos, îmi place!”, a scris Anamaria Prodan pe rețeaua de socializare.

Fanii abia au recunoscut-o pe Anamaria Prodan

Fanii au fost șocați de schimbarea radicală adoptată de Anamaria Prodan și i-au spus că arătă mult mai bine fără perucă. De asemenea, fotografiile i-au șocat pe prietenii virtuali ai vedetei, iar aceștia i-au transmis că abia au recunoscut-o, schimbarea de la șaten la blond fiind una radicală.

Nu este un secret că Anamaria Prodan este adepta schimbărilor radicale, vedeta surprinzându-și fanii de multe ori.

Divorțul Anamariai Prodan, unul controversat

Admiratorii Anamariei Prodan au reacționat rapid la imaginile postate de vedetă, acestea strângând în scurt timp mii de aprecieri, dar și de comentarii.

Divorțul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai controversate subiecte din lumea mondenă. Agentul FIFA a susținut mult timp că în căsnicia ei nu sunt probleme, că din contră se înțelege foarte bine cu soțul ei, până când Laurențiu Reghecampf a anunțat că iubita lui, amanta, este gravidă și că se mută împreună cu ea.

Anamaria Prodan, nou atac la Laurențiu Reghecampf

De ceva timp, Anamaria Prodan a spus că nu va mai vorbi de cele întâmplate, însă nu se poate abține, mai ales că ea este o femeie pentru care familia era pe primul loc, așa cum a spus-o de nenumărate ori. Acum, impresara a spus că Laurențiu Reghecampf face familia de râs și că nu ar fi stăpân pe proprii bani.

”Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuieșți. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă!”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe