Laurenţiu Reghecampf şi iubita lui au aflat ce vor avea. Antrenorul e în al nouălea cer. Când va naşte Corina Caciuc

Badea Violeta 11.11.2021, 12:57
Laurenţiu Reghecampf şi iubita lui au aflat ce vor avea. Antrenorul e în al nouălea cer. Când va naşte Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au aflat ce vor avea. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova este în al noulea cer de când a aflat vestea cea mare. Vezi aici dacă Corina îi va dărui o fetiță sau un băiețel.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit vestea cea mare

Între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai există nicio șansă de împăcare. Antrenorul este mai fericit ca niciodată alături de o tânără pe nume Corina Caciuc. Cei doi se pregătesc să devină părinți. Peste aproximativ șase luni, femeia îi va dărui lui Laurențiu Reghecampf un băiețel, potrivit celor de la Cancan.

Potrivit aceleiași surse, iubita antrenorului mai trebuie să efectueze și testul ADN, pe baza celulelor din sângele matern. Abia atunci, cei doi vor fi siguri 100% de sexul pruncului. Poate atunci când vor afla cu exactitate detaliul, Laurențiu și Corina se vor decide și asupra numelui, fiindcă sunt încă indeciși. Recent, viitoarea mămică a oferit și prima sa declarație legată de relația pe care o are cu antrenorul, dar și despre sarcină.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea.”, a spus Corina Caciuc.

Laurentiu Reghecampf si Corina au aflat ca vor avea un baietel
Laurentiu Reghecampf si Corina au aflat ca vor avea un baietel

Când va naște iubita lui Laurențiu Reghecampf

Conform calculelor, iubita lui Laurențiu Reghecampf ar urma să nască în luna mai a anului viitor, între perioada 15-20. Așadar, micuțul s-ar naște sub semnul zodiacal al Taurului.

Coincidența face ca și părinții antrenorului să aibe aceeași zodie. Luca, primul băiat al lui Reghe, este născut în zodia Pești, iar Laurențiu Jr., copilul pe care antrenorul îl are cu Anamaria Prodan e zodia Fecioară, la fel ca tatăl său.

Urmăriți Impact.ro și pe