Anamaria Prodan, declarație de dragoste fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf. N-a mai ținut cont de Corina

Andra Daoud 29.07.2022, 10:41
Anamaria Prodan, declarație de dragoste fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf. N-a mai ținut cont de Corina

Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie importantă cu echipa pe care o antrenează în Azerbaidjan, iar acest lucru nu a lăsat-o indiferentă pe Anamaria Prodan. Impresara a ținut să îi transmită un mesaj public celui cu care se află în proces de divorț și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui, în ciuda divergențelor dintre ei din ultimul an.

Anamaria Prodan îl laudă pe Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă au multe de împărțit pe plan personal și Anamaria Prodan nu s-a ferit să vorbească despre problemele dintre ea și Laurențiu Reghecampf, impresara încă îi recunoaște meritele pe plan profesional. Dacă în viața personală Anamaria s-a declarat dezamăgită de acțiunile soțului ei, în ceea ce privește fotbalul, nu are ce să îi reproșeze.

Reghe a obținut joi o victorie importantă cu Neftchi Baku, echipa pe care o antrenează de aproximativ o lună. Formația azeră s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după ce a întors scorul din tur și a învins-o pe Aris Limassol cu 3-0. Rezultatul a impresionat-o chiar și pe Anamaria Prodan care, în ciuda divergențelor dintre ei, a ținut să îl felicite public pe Reghe pentru reușită.

„Încă cel mai bun! Pe meserie dă lecții. Felicitări!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste fără precedent pentru Laurentiu Reghecampf. N-a mai tinut cont de Corina 1
Anamaria Prodan l-a felicitat public pe Reghe

Anamaria l-a avertizat pe Reghe atunci când a semnat cu Neftchi Baku

De când s-a produs ruptura dintre cei doi, Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că ea a fost tot timpul responsabilă de succesul lui Reghe, pentru că a știut să îl motiveze și i-a găsit cele mai bune contracte ca antrenor. În momentul în care tehnicianul a bătut palma cu azerii de la Neftchi Baku, fosta lui soție a ținut să îl avertizeze cu privire la ce îl așteaptă când va prelua echipa din Azerbaidjan.

Impresara a transmis atunci că nu este deloc ușor să antrenezi o echipă dintr-o țară musulmană și că actuala situație de pe plan personal a lui Reghe i-ar putea afecta cariera acolo.

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, Tnstagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le-am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe