Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea din intimitate. Impresara a recunoscut ce nu a făcut niciodată

Andra Daoud 11.07.2022, 09:20

Anamaria Prodan este recunoscută pentru faptul că spune tot timpul lucrurilor pe nume și nu se ferește niciodată să dea detalii din viața sa. Impresara a vorbit, de-a lungul timpului, despre tot felul de subiecte, inclusiv unele ce țin de intimitate, iar dezvăluirile făcute de ea i-au uimit pe mulți. În ceea ce privește lucrurile pe care nu le-a încercat și pe care nu le-ar face, există ceva ce pentru ea este un „nu” categoric.

Anamaria Prodan a vorbit despre ce nu a făcut niciodată în intimitate

Încă de când s-a aflat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost foarte sinceră cu privire la problemele din căsnicie. Impresara nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și a povestit, în câteva ocazii, cum s-a ajuns la ruptura dintre ea și Reghe. Anamaria nu s-a dat în lături nici de la detalii cu privire la viața sa personală și a recunoscut că a încercat aproape tot în intimitate.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a povestit că a experimentat tot ce a tentat-o, însă a dezvăluit și un lucru care nu a atras-o și pe care nu l-a făcut niciodată.

„Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de s*x, nu am chestii de-astea cu s*x în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”, i-a dezvăluit Anamaria lui Damian.

Anamaria Prodan, dezvaluiri fara perdea din intimitate. Impresara a recunoscut ce nu a facut niciodata
Anamaria Prodan, la podcastul lui Damian Draghici

Anamaria Prodan, despre faptul că a fost înșelată

Chiar dacă și-a apărat căsnicia până în ultima clipă și a susținut că nu divorțează, impresara a recunoscut, într-un final, că ea și Reghe s-au despărțit. Mai mult, Anamaria a povestit că știa de mult timp de presupusele infidelități ale antrenorului, dar a ales să treacă peste și să îl ierte de fiecare dată, din dorința de a păstra familia unită și sperând că a fost vorba doar de episoade pasagere.

„Eu i-am spus: Laur, într-o zi ți se va înfunda pentru că eu nu o să mai stau mereu așa, tu singur o să fii în cădere liberă, nici măcar acolo unde te-am lăsat, nici măcar pe pământ, ci este undeva sub pământ. Nu a înțeles nimic. Cred că nu a avut capacitatea asta să se țină foarte mândru.

Eu i-am explicat faptul că femeile aste cunoscute îl vor înmormânta într-un timp atât de scurt încânt nici nu va realiza. Este foarte greu să-ți mai revii din așa ceva. Odată ce ți-ai pierdut mândria, forța, eu cred că nu le mai recuperezi niciodată.”, a povestit Anamaria Prodan într-un alt podcast, cel al lui Luis Lazarus.

Urmăriți Impact.ro și pe