Anamaria Prodan, avidă de publicitate. Cum a reușit să apară în poza oficială, de la transferul lui Nicușor Stanciu, deși nu a fost în China

Sorin Barbu 16.02.2022, 12:47

Nicolae Stanciu este noul jucător formației chineze Wuhan Three Town Fotbal Club. Internaționalul român a semnat un contract pe trei ani și va câștiga în total nouă milioane de dolari. Anamaria Prodan s-a ocupat de acest transfer și a ținut cu orice preț să arate acest lucru, așa că s-a „infiltrat” în poza oficială, cu ajutorul unui program de editare foto.

Anamaria Prodan, în poza oficială cu ajutorul Photoshop

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la formația chineză Wuhan Three Town Fotbal Club s-a realizat cu mare greutate. Jurnaliștii din Cehia l-au criticat pe internaționalul român și l-au numit „mercenar”.

Internaționalul român a încercat să explice că acest transfer este o șansă foarte bună pentru formația din Praga să primească o sumă frumoasă de pe urma lui, dar nu a fost crezut după ce s-a aflat salariul pe care îl va primi în China: trei milioane de dolari pe an, nouă milioane valoarea totală a contractului pe trei ani.

Marți, Nicolae Stanciu a fost prezentat pe contul de Instagram al formației din China, cu următorul mesaj: „După negocieri amicale cu cehii de la Slavia Praga, jucătorul român a fost transferat oficial de Wuhan Three Towns Football Club”.

„Experiența din China va fi ceva complet nou pentru mine, ce nu am mai trăit, dar merg acolo încrezător. Eu și familia mea vom avea o viață nouă.

Sper să avem succes și să câștigăm campionatul, dacă este posibil. Voi încerca să dau tot ce am mai bun, așa cum fac întotdeauna. Voi da totul pentru a cuceri trofee”, le-a transmis Nicolae Stanciu fanilor asiatici.

Transferul lui Nicolae Stanciu în China și salariul foarte bun pe care acesta îl va primi reprezintă motive de mândrie pentru Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf, antrenor cu care se află în proces de divorț, nu a suportat ideea că nu a putut să apară în fotografia care s-a realizat după ce s-au semnat actele, așa că, cu ajutorul unui program de editare, s-a infiltrat în imaginea în care inițial se aflau doar colegii de la firma de impresariat cu care colaborează și mijlocașul român.

 

GSP a descoperit acest lucru, după ce firma SPOCS Consultin a publicat fotografia originală pe Instagram.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe