Anamaria Prodan, despre lipsa lui Reghecampf de la prima înfățișare din procesul de divorț. Cuvintele sunt dure

Stan Filon 08.02.2022, 16:02
Anamaria Prodan, despre lipsa lui Reghecampf de la prima înfățișare din procesul de divorț. Cuvintele sunt dure

Cel mai mediatizat proces de divorț din România a avut primul termen. Anamaria Prodan trebuia să dea ochii cu Laurențiu Reghecampf, iar întâlnirea se anunța a fi una cu scântei. Procesul intentat la judecătoria Buftea a început însă cu stângul, iar cei doi soți nu s-au mai văzut. Laurențiu Reghecampf a anunțat din timp că nu se va prezenta la proces, deoarece are mult de muncă, iar Anamaria Prodan a venit cu o replică tăioasă.

Anamaria Prodan, cuvinte grele după ce Reghecampf a spus că nu are timp de divorț

Primul termen din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat, după ce pandemia de coronavirus le-a pus bețe-n roate celor doi soți. Magistrații au fost nevoiți să amâne termenul, după ce avocații Anamariei Prodan s-au infectat cu coronavirus și au fost nevoiți să rămână acasă, în izolare. Celebra impresară era pregătită să participe la primul termen de divorț, însă în ultima clipă a aflat că apărătorii săi s-au infectat cu coronavirus, iar procesul a fost amânat. Anamaria Prodan a profitat de ocazie și a ieșit, totuși, în oraș, mai ales că urma să se pregătească pentru o petrecere.

„Eram pregătită să plec la Buftea, dar avocații au avut COVID, așadar am decis să mă fac frumoasă pentru că diseară avem petrecere. Vă pup”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, cuvinte grele dupa ce Reghecampf a spus canu are timp de divort
Anamaria Prodan, cuvinte grele dupa ce Reghecampf a spus canu are timp de divort

„Stop joc pentru Laurențiu Reghecampf”

Laurențiu Reghecampf a anunțat din timp că nu va merge la tribunal și și-a motivat absența prin faptul că are mult de lucru, mai ales că echipa antrenată de el, Universitatea Craiova, a avut meci în weekend, când a obținut doar o remiză, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Anamaria Prodan i-a trimis însă un mesaj foarte dur lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a spus că nu are timp să meargă la tribunal, dar și după ce în presă au apărut mai multe e-mailuri dintre celebrul antrenor și pe-atunci amanta sa, Corina Caciuc. Femeia îl amenința că îl părăsește, dacă nu se desparte de soție. Mesajele au fost citite și de Anamaria Prodan, care a avut cuvinte grele la adresa fostului său partener de viață.

 „Stop joc pentru Laurențiu Reghecampf. Și-a bătut joc de familia lui premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind ”deșteaptă cu studii în Cambridge. Să-ți fie rușine Reghecampf pentru faptul că încă exiști și pentru faptul că ai ajuns de râsul României”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, după o căsnicie de 15 ani. Cei doi au un copil împreună, însă antrenorul s-a îndrăgostit iremediabil de Corina Caciuc, o tânără care urmează să-i aducă și ea pe lume un copil lui celebrului antrenor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...