Anamaria Prodan, amenințată teribil de un rival din fotbal. ”Eu am fost la pușcărie, nu răspund pentru faptele mele”. De la ce a pornit totul

Stan Filon 04.11.2021, 16:39
Anamaria Prodan, amenințată teribil de un rival din fotbal. ”Eu am fost la pușcărie, nu răspund pentru faptele mele”. De la ce a pornit totul

Scandalul ia amploare între Anamaria Prodan și frații Becali! Totul a început după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar vrea să renunțe la contractul de impresariat pe care îl are cu soția sa. Anamaria Prodan spune că soțul cu care se află în divorț a negat informația și s-a lansat într-un atac virulent la adresa fraților Becali. Acum, aceștia i-au dat un răspuns pe măsură.

Impresara Anamaria Prodan, amenințată teribil de un rival în afaceri

”În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate”, a fost reacția Anamariei prodan, după ce chiar Giovanni Becali a spus că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze contract cu firma lui.

Ei bine, amenințările Anamariei Prodan au ajuns la urechile fraților Becali. Cel care a făcut declarații a fost Victor Becali, care a avut un mesaj ferm de transmis celebri impresare. Acesta i-a spus Anamariei Prodan să nu mai vorbească despre familia sa, deoarece nu mai răspunde pentru faptele lui.

Impresara Anamaria Prodan, amenintata teribil de un rival in afaceri
Impresara Anamaria Prodan, amenintata teribil de un rival in afaceri

”Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi mușculoși în niște poze, nu mă impresionează”

”Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Cum ar fi dacă eu aș vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi mușculoși în niște poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte! Mă amuză că Mihai Mironică i-a luat acest interviu, probabil era supărat că fratele meu l-a refuzat când a fost invitat să vină la o emisiune. Să fie sănătos”, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Anamaria Prodan a mai avut momente tensionate cu frații Becali și în trecut, când a mărturisit că acesta a fost și motivul pentru care și-a luat permis de port-armă, pentru a se putea apăra dacă va fi nevoie.

Urmăriți Impact.ro și pe