Cine e bărbatul pe care Anamaria Prodan l-a sărutat în timp ce era filmată, în Dubai. I-a atras atenția că e și soția lui acolo

Stan Filon 03.11.2021, 13:04
Cine e bărbatul pe care Anamaria Prodan l-a sărutat în timp ce era filmată, în Dubai. I-a atras atenția că e și soția lui acolo

Anamaria Prodan a fost filmată în timp ce se săruta cu un bărbat potent financiar, foarte cunoscut în România. Momentul dintre cei doi a fost filmat în Dubai, la o petrecere de fițe. Celebra impresară a vorbit despre viitorul său amoros și a lăsat să se înțeleagă că nu va plânge prea mult timp după Laurențiu Reghecampf, cu care se află în divorț.

Anamaria Prodan, filmată în timp ce săruta un bărbat

Anamaria Prodan, ajunsă la 48 de ani, a spus că se va mărita curând și își va alege cel mai bun bărbat. Impresara a spus în trecut că este exclus să se căsătorească cu un român, optând pentru un străin plin de bani și foarte șarmant. Momentan însă, celebra impresară a fost filmată în timp ce se săruta cu un român, foarte cunoscut.

Impresara se află în Dubai, unde și-a făcut apariția și la o gală de K1. După gală, a urmat o petrecere monstru, la care au participat mai multe vedere din România, printre care și Cătălin Bptezatu, dar și Ruby. Chiar cea din urmă a fost ”paparazzy” care a filmat momentul dintre Anamaria Prodan și nimeni altul decât Eduard Irimia, celebrul promotor din K1. Când l-a văzut, Anamaria Prodan l-a sărutat de câteva ori pe obraz, apoi din greșeală l-a sărutat și pe gură, spre amuzamentul tuturor. În acel moment, Irimia i-a adus aminte Anamariei Prodan că este însoțit de soție, pe care impresara a salutat-o imediat, după cum puteși vedea în clipul de mai jos, la minutul 3:10.

”Nu vreau să rămân singură”

”Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante, recent. Chiar dacă divorțul de Laurențiu Reghecampf nici nu a fost finalizat, impresara a declarat că vrea să-și refacă viața.

”Nu vreau să rămân singură. Eu nu sunt omul să stea închisă în casă singură. Eu vreau un om lângă mine, lângă care să-mi petrec bătrânețea și să mor. Nu știu dacă va fi tot din sport al treilea meu soț.

Am spus profilul, că vreau un bărbat cu bani, deștept, educat, nu vreau pe cineva care nu înțelege despre ce e vorba în viață. Vreau un bărbat cu coloană, să nu se îndoaie stânga-dreapta, vreau un bărbat alături de care când intru în restaurant să se facă liniște”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...