Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce obișnuia să facă Reghe, în fiecare seară, atunci când era fotbalist. Fanii au rămas uimiți

Diana Radu 14.02.2020, 15:42
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce obișnuia să facă Reghe, în fiecare seară, atunci când era fotbalist. Fanii au rămas uimiți

Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul show-ului ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars, ce cadou a primit de la soțul său de ziua sa, dar și ce obișnuia să facă acesta în fiecare seară, atunci când era fotbalist. Fanii pot vedea noul episod, duminică la ora 19:45 pe Antena Stars.

Ce cadou primea Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecamf în fiecare seară

Dacă în primul episod din ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, fanii au văzut vila în care cei doi soți locuiesc în Dubai, în cel de-al doilea, care se va difuza duminică, aceștia vor putea vedea imagini în exclusivitate de la petrecerea de naștere a Anamariei. Impresara și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, iar cu acest prilej a dezvălui faptul că Reghe obișnuia să-i aducă întotdeuna flori când era fotbalist.

”De ziua mea, Laur îmi aduce flori. Când era tânăr fotbalist, în fiecare seară se oprea la florărie şi lua toate florile pe care le găsea. Toată lumea credea că tocmai avusesem nunta şi adusesem acasă toate florile. La noi ajunsese să fie ziua mea în fiecare zi, până i-am spus stop, că nu mai am unde să pun atâtea flori!”, va povesti amuzată Ana, în cadrul celui mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, de la Antena Stars.

anamaria prodan, laurentiu reghecamf, flori
Ce cadou primea Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecamf în fiecare seară

De asemenea, Anmaria Prodan le va mai dezvălui fanilor care sunt cadourile ei preferate. ”Ai mei mă ştiu: am o problemă cu genţile. Ia să vedem câte probleme am: genţi, ceasuri, pantofi, haine…cred că sunt plină de probleme!”, a mai glumit aceasta, vorbind totodată şi despre cadoul făcut de Laurenţiu în acest an, o geantă bleu, care să îi completeză colecţia impresioanantă de accesorii.

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani, însă vedeta spune că nu simte acest lucru, din contră cu fiecare an ce trece, vedeta se simte mai tânără și mai încrezătoare. În plus, aceasta consideră că de la 40 de ani femeile încep să descopere secretele vieții.

„Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars va fi difuzat în fiecare duminică, de la 19:45. Astfel, în fiecare weekend, fanii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu pentru a descoperi cum arată fiecare zi din viața acestora.

Urmăriți Impact.ro și pe