Anamaria Prodan a recunoscut minciunile spuse despre Reghecampf. A mărturisit totul, în direct, la TV: „Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate”

Andrei Cezar 04.02.2022, 12:28
Anamaria Prodan a recunoscut minciunile spuse despre Reghecampf. A mărturisit totul, în direct, la TV: „Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate”

Anamaria Prodan este la cuțite cu soțul său, Laurențiu Reghecampf. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar impresara continuă seria dezvăluirilor cu privire la cel pe care, până mai ieri, îl alinta „Soarele meu”. Recent, Anamaria Prodan a povestit cum a încercat să îl acopere pe Laurențiu Reghecampf atunci când acesta a fost surpins cu amanta. În plus, agentul FIFA a dezvăluit și detalii intime din dormitorul conjugal.

Anamaria Prodan a recunoscut că a mințit public cu scopul de a-l acoperi pe Reghecampf

Înainte de a recunoaște separarea oficială de soțul său, Anamaria Prodan a făcut orice pentru a nu-i știrbi acestuia din imaginea. Sexy-impresara a mințit inclusiv public atunci când a fost vorba să ascundă escapadele amoroase ale lui „Reghe”.

Un astfel de episod a avut loc în urmă cu câteva luni, înainte ca relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc să devină ogficială. Antrenorul Universității Craiova a fost surprins în timp ce părăsea o clinică din Craiova alături de iubita sa. Pentru a-și acoperi soțul, Anamaria Prodan a declarat, la vremea respectivă, că Laurențiu Reghecampf se află acasă cu Laurențiu Jr.

Familia te-a construit piesă cu piesă. Ai copii, Încă eşti însurat, ai două fete, un băiat, şi înca un baiat de 13 ani. Fetele noastre că nu sunt ale tale. Fetele astea merg în oraş. Dacă fetele zic: ,,Tati, opreşte-te, fetele astea de oraş, ajungi ultimul la ele, au un tarif.” Nu poţi să te arunci în cap. Când a plecat cu Rolls-ul de acasă şi amanta trage de uşa de la Rolls, şi apari în ziar. Şi eu zic: ,,Nu este soţul meu. Nu e bărbatul meu, e acasă, face grătar.

Eu am spus că nu este sotul meu, că seamănă din profil. Era o nebunie mondială, tot fotbalul mă suna, imi ziceau că lumea mă ia deja de nebună. Mă certam, ziceam că soţul este aici, că am făcut ziua copilului. Să nu înţelegi cât am vrut să te ajut. După aşa ceva cum să mai primeşti un om acasă? Acum, la 50 de ani, nu mai are unde să vină. Şi pe stradă avem sens unic. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa tuturor, când tu erai Dumnezeul acestei familii.”, a declarat Anamaria Prodan la postul Realitatea Sportivă.

Dezvăluiri incendiare despre partidele de amor cu „Reghe”: „Nu poți să reziști mai mult de 15 minute”

După ce nu a mai avut încotro și a trebuit să recunoască inclusiv public faptul că soțul ei are o relația amoroasă cu o tânără, Anamaria Prodan a trecut la atac și a făcut dezvăluiri dintre cele mai picante. Ultima dintre ele se referă la viața cuplului Prodan-Reghecampf în dormitorul conjugal. Mai exact, impresara a dezvăluit cât durează o partidă de amor cu „Reghe”.

Da, regret că aceşti 16 ani se termină aşa, pentru că am un copil cu Laurenţiu Reghecampf. L-aş fi acoperit şi acum, cum l-am acoprit în ultimii ani. Aş fi făcut cumva să mai acoperim mirosul de rahat, să îl ajut, să plece din ţară.

Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate, nu mai poţi să ieşi în oraş, aşa cum ieşea cu mine, toată lumea se ridica când intram noi. El este un om extraordinar în esenţă, este un antrenor foarte bun.

La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok.

În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit? „, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

Oficial, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu din toamna anului trecut. Neoficial, însă, cei doi ar fi împreună de mai mulți ani. Tânăra este însărcinată și îl va face pe „Reghe” tată pentru a  patra oară.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe