Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf?! Cei doi au ajuns la cuţite: „Mă îngrozesc”

Stan Filon 03.02.2022, 15:28
Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf?! Cei doi au ajuns la cuţite: „Mă îngrozesc”

Relațiile dintre Anamaria Prodan și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au devenit din ce în ce mai tensionate. Se pare că s-ar fi ajuns la amenințări destul de grave, după ce antrenorul a decis să se despartă de soția lui și chiar are o nouă iubită, care urmează să-i aducă pe lume și un copil. Celebra impresară din fotbal a vorbit despre relația pe care o are acum cu Laurențiu Reghecampf și cum decurg „ostilitățile”.

Anamaria Prodan spune că este amenințată de Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite. Divorțul dintre ei nu este unul liniștit deloc, iar fiecare a cam renunțat la mănuși se se aruncă în lupta declarațiilor. Se pare că totul pleacă de la bani și de la modul în care urmează să se împartă averea lor deloc de neglijat.

Recent, Anamaria Prodan a recunoscut relațiile foarte tensionate dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus chiar că antrenorul a ajuns să amenințe familia și chiar a trecut la amenințări asupra unor prieteni comuni. A spus chiar că multe dintre mesaje nici nu mai sunt citite, ci Anamaria Prodan le trimite direct avocaților săi.

Anamaria Prodan spune ca este amenintata de Reghecampf
Anamaria Prodan spune ca este amenintata de Reghecampf

„Ne înjură”

„Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amantei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a spus impresara pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan spune că soțul său este exact în situaia de care ea spunea că va ajunge, după ce s-a aflat că a intentat divorț. Antrenorul nu ar amenința numai familia, ci și prietenii.

„Sunt disperările unui bărbat care a decăzut cumplit”

„Amenință nu numi familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul, mai ales acum când pe plan profesional se vede declinul final căci este exact ceea ce am prezis: râsul bărbaților din România și străinătate, glumele jucătorilor, ale ”prietenilor, care se fac pe baza fotografiile amantei și a vieții lui Reghe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai precizat că în acest moment Laurențiu Reghecampf a decăzut complet și că se luptă cu rușinea pe care a creat-o, însă ea și failia ei nu îl mai pot ajuta sub nicio formă pe antrenor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...