Reghecampf, primele imagini cu bebeluşul din burtica iubitei sale. Ce lovitură pentru Anamaria Prodan!

Badea Violeta 17.01.2022, 09:23
Reghecampf, primele imagini cu bebeluşul din burtica iubitei sale. Ce lovitură pentru Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt extrem de bucuroși pentru că vor deveni părinți în curând. Iubita antrenorului de la Universitatea Craiova este gravidă în cinci luni și va aduce pe lume un băiețel în a doua jumătate a lunii mai. Viitorul tătic nu a mai avut răbdare până atunci și a publicat deja primele imagini cu bebeluşul din burtica iubitei sale!

Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia copilului

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, iar celebrul antrenor și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, cea care-l va face și tată peste doar câteva luni.

Fostul soț al Anamariei Prodan este extrem de fericit și nerăbdător să-l cunoască pe micuț. Corina Caciuc va naște în a doua jumătate a lunii mai, dar antrenorul nu a mai așteptat până atunci și a publicat primele imagini cu bebelușul în mediul online.

Recent, bărbatul a postat un clip video cu ecografia copilului pe care iubita sa urmează să-l aducă pe lume. Puterea și fericirea sunt cuvintele care descriu cel mai bine sentimentele pe care le trăiește antrnorul acum, în urma tagg-urilor atașate la filmulețul pus pe Instagram.

Ecografia cu copilul lui Laurentiu Reghecampf
Ecografia cu copilul lui Laurentiu Reghecampf

Cum a reacționat Anamaria Prodan

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a lovit ca un fulger lumea showbizului românesc. În timp ce antrenorul încearcă să-și vadă de noua viață alături de Corina Caciuc, celebra impresară continuă să-l atace pe fostul ei soț ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, Anamaria Prodan a transmis un mesaj surprinzător copilului care se va naște.

„Să îi dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce le doresc copiilor mei, îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ce a făcut tatăl lui.

Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treaăa cu amanta. Dacă nu era asta, era alta și alta! Deci vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat vor fi istorie pentru Reghecampf. Cum apare altă femeie cu bani căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca. Istoria se repetă…”, a transmis celebra impresară pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf urmează să devină tată pentru a treia oară. Amintim că antrenorul mai are doi băieți din căsniciile anterioare, pe Luca din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu jr, alintat Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe