Anamaria Prodan a răbufnit! Mesaj tranșant în plin scandal de divorț. Ce a spus despre “amantele” lui Reghe

Ana Anitoiu 09.08.2021, 23:33

Anamaria Prodan a răbufnit și a transmis un mesaj tranșant în plin scandal de divorț. Impresara a făcut referire la amantele lui Laurențiu Reghecampf și a susținut că mariajul ei nu este pe cale de a se încheia.

Anamaria Prodan, despre amantele lui Reghe

Impresara a negat faptul că Laurențiu Reghecampf ar renunța la o sumă de bani considerabilă doar pentru a divorța de ea. În plus, Anamaria Prodan susține că presupusele amante ale lui Reghe, Raiciu și Corina Gură de aur, nu pot fi asociate cu el.

”Aud că Raiciu primește bani să-și deschidă business, zeci de mii, Corina Gură de aur primește 3 case , bani etc. de la Reghecampf. Așa. Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României?

Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi Reghecampf la nivelul lui plătește pe Corina Gură de aur? Pe Raiciu? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea! Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte?”, a izbucnit Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan a rabufnit! Mesaj transant in plin scandal de divort
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, foc și pară

De asemenea, Anamaria Prodan i-a amenințat pe cei care fac astfel de afirmații în presă cu privire la familia ei. Impresara susține că Laurențiu Reghecampf ar putea să nege toate zvonurile referitoare la amantele sale și la divorț.

”Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, mai arată o parte din mesajul pe care ea l-a publicat pe Instagram.

Ce s-ar întâmpla între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Pe de altă parte, unele surse susțin că, de fapt, Laurențiu Reghecampf i-ar fi impus impresarei să depună actele de divorț la notar până în septembrie, ca să nu ajungă în instanță. El s-ar fi asigurat și că toți copiii familiei vor rămâne cu ceva după despărțire.

Reghe ar intenționa să lase câte o mică avere celor două fiice pe care Anamaria Prodan le are din prima căsătorie,  urmând să aibă grijă și de Luca, fiul său din prima căsnicie, dar și lui Bebeto, Reghecampf Jr., fiul pe care îl are cu impresara. Vezi AICI câți bani le-ar da Laurențiu Reghecampf copiilor după divorț!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...