Anamaria Prodan a răbufnit în direct. „Îți arăt în privat!”. Cu cine s-a contrat soția lui Reghe

Raluca Juncu 27.06.2020, 14:26

Anamaria Prodan a avut mai multe contre în direct cu fostul antrenor de la Hermannstadt, căruia i-a aruncat replici mai mult decât acide, chiar într-o intervenție telefonică în direct. De ce s-au contrazis cei doi?

„Se știa de ceva timp că urmează să vină cineva din familia noastră la club”

Anamaria Prodan a intrat, începând din această lună în Consiliul director de la Hermannstadt, unde nu a cumpărat acțiuni (dat fiind faptul că este vorba despre o sociate non profit), dar a oferit un împrumut de 350.000 de euro. Deși Hermannstadt a pierdut din nou încă un meci, de această dată , 0-1 cu Academica Clinceni, echipa sibiană a scăpat de retrogradarea directă și a a obținut licența pentru următorul sezon din Liga 1. Însă chiar și așa, revoltele interne au început să apară și au venit atât din partea fostului antrenor al echipei, cât și din partea Aneimaria Prodan.

Vasile Miriuta, fostul antrenor de la Hermannstadt.  FOTO: Sport Pictures

„Când ceva merge, nu schimbi. Echipa juca bine cu Miriuță. Am avut rezultate bune în play-out, se formase un grup bun. O familie. N-am înțeles de ce s-a făcut o așa schimbare. Noi verticalizam mai mult, pe stilul german, direct pe atacant.
Cu mine, jucătorii alergau. Echipa alerga, aveam și un preparator fizic bun. Nu știu ce se întâmplă acum”, a declarat Vasile Miriuță, fostul antrenor de la Hermannstadt.

În replică, soția lui Laurențiu Reghecampf i-a răspuns în direct fostului tehnician și i-a explicat motivul demiterii sale, care a avut loc cu puțin timp înainte ca frumoasa impresară să intre în Consiliul Director al echipei sibiene.

„Eu am zis așa. Dacă voi credeți că Miriuță face față, țineți-l! Pot să-ți arăt în privat cum a votat fiecare. Să-ți arăt și mesaje de la jucători, în privat. Se știa de ceva timp că urmează să vină cineva din familia noastră la club.

Până la urmă, pe un antrenor îl țin rezultatele. Asta este o decizie luată de 11 persoane și este luată de ceva timp, nu de Ana sau Rebecca”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Digi Sport.

„Ești soția prietenului meu, te respect. Nu băga jucătorii, să nu vorbim în contradictoriu”, a răspuns Miriuță.

Încă de când a venit la conducerea clubului, Anamaria Prodan l-a demis pe Vasile Miriuță, fostul antrenor. Clubul a fost trecut pe numele fiicei impresarei, Rebecca, în vârstă de 21 de ani, cea care ar urma să fie practic patronul oficial al societății.

Urmăriți Impact.ro și pe