Cel mai tânăr conducător de club de fotbal vine din România. E noul număr 1 al unei echipe din Liga 1

Andrei Cezar 04.06.2020, 10:46

De la venirea Anamariei Prodan la echipă, Hermanstadt a doborât primul record. Va avea cel mai tânăr conducător din Liga 1. Fiica sa cea mare, Rebecca, va prelua frâiele clubului la doar 21 de ani. Până acum cea mai tânără persoană numită într-o funcție de conducere la o echipă de Liga 1 era George Postaliu de la Săgeata Năvodari.

Cel mai tânăr coducător de fotbal din România

Suflu nou la Hermannstadt. După plecările lui Iuliu Murean și Răzvan Zamfir din conducerea clubului, ”sexy-impresara” Anamaria Prodan o aduce pe fiica ei să conducă destinele clubului sibian.

Rebecca Prodan este tânără, sexy și s-a făcut remarcată prin pictoriale și prezentări de modă internaționale. Mama ei are încredere să îi lase pe mână frâiele echipei din Sibiu, chiar dacă tânăra nu are niciun fel de experiență în domeniu.

”Fata mea cea mare este numărul 1, eu o ajut pe ea. Ea este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani.”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Rebecca Prodan este model și s-a stabilit în Milano, acolo unde a decis să studieze. Ea a participat recent la Paris Fashion Week, potrivit gsp.ro.

Cel mai tânăr conducător de club de fotbal vine din România. E noul număr 1 al unei echipe din Liga 1
Cel mai tânăr conducător de club de fotbal vine din România. E noul număr 1 al unei echipe din Liga 1

Anamaria Prodan se va ocupa în continuare de impresariat

Cu toate că acum face parte din acționariatul clublui Hermannstadt, Anamaria Prodan nu va renunța, însă, la meseria ei și se va ocupa în continuare de impresariat.

„Meseria mea va rămâne neatinsă, asta îmi place să fac. Am jucători de vândut, cariere de construit”, a explicat impresarul.

Ea a mai declarat că acțiunile clubului sunt împărține în mod egal între ea și Claudiu Rotar.

„Eu îmi doresc foarte tare ca echipa asta să se lupte în primele 6 din România. Eu am intrat să fac performanță, îmi doresc foarte tare să se întâmple lucrul ăsta. Echipa o să fie foarte ok, nu o să ducă lipsă de nimic”, a mai mărturisit soția lui Laurențiu Reghecampf.

Liga 1 a mai avut în trecut o echipă ce s-a putut lăuda cu numirea celui mai tânăr conducător. Este vorba de Geroge Postaliu, care la vârsta de 22 de ani a fost numit președinte al clubului Săgeata Năvodari, în anul 2014.