Ana Bogdan și-a dat afară antrenorul chiar la Australian Open. Explicația jucătoarei de tenis: „E dus cu capul”

Badea Violeta 17.01.2023, 11:21

Ana Bogdan și-a dat afară antrenorul, după ce a fost eliminată în primul tur de la Australian Open. Românca a fost învinsă de către Anna Bondar, cu scorul de 2-6, 6-2, 3-6. Ulterior, sportiva a anunțat că s-a despărțit profesional de Thomas Drouet. Cum și-a explicat jucătoarea decizia în privința propriului tehnician!

Ana Bogdan și-a demis antrenorul după eliminarea rușinoasă de la Australian Open

Ana Bogdan, în vârstă de 30 de ani, și-a concediat antrenorul, după eliminarea neașteptată din primul tur de la Australian Open 2023. Românca a cedat în fața Annei Bondar, cu scorul de 2-6, 6-2, 3-6.

Ulterior, sportiva a încercat să-și justifice înfrângerea. Aceasta a spus că trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza tensiunilor cu Thomas Drouet. Ana Bogdan a declarat că a și încheiat colaborarea cu francezul în timpul turneului, după ce acesta a cedat nervilor în timpul unui antrenament.

„Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut!

La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta!

Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente”, a declarat Ana Bogdan, potrivit celor de la ProSport.

Citește și Sorana Cîrstea i-ar fi furat iubitul celei mai bune prietene. Dezvăluiri din trecutul jucătoarei de tenis din România!

Ana Bogdan si Thomas Drouet
Thomas Drouet

„Nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată”

În trecut, Thomas Drouet a lucrat cu Jaqueline Cristian, dar și cu Marion Bartoli, alături de care a cucerit titlul la Wimbledon în 2013. Ana Bogdan povestește, însă, că tehnicianul a fost cel care i-a propus colaborarea. Acesta i-ar fi scris româncei pe Instagram și așa ar fi început să lucreze împreună.

„Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Sunt mai multe lucruri la mijloc. Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capul!

Au fost mai multe lucruri, pentru că nu pot să iau o decizie atât de radicală. Și la capătul lumii! S-au adunat mai multe lucruri. Noroc că am avut ochii deschiși și am fost precaută încă de la început cu el, om pe care nu-l cunosc. A fost bine că am avut ochii deschiși, n-am mers fără cap de la început.

Pe omul ăsta, pe cuvântul meu de onoare, nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el”, a mai mărturisit sportiva.

Citește și Serena Williams și-a schimbat religia. S-a botezat după ce s-a retras din tenis!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...