Sorana Cîrstea i-ar fi furat iubitul celei mai bune prietene. Dezvăluiri din trecutul jucătoarei de tenis din România

Anca Manolica 11.01.2023, 15:18

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai mari tenismene ale României, care a ajuns culmi înalte ale succesului în sport. Dacă pe terenul de tenis se bucură de performanțe notabile, în viața privată lucrurile sunt ceva mai întortocheate. Află câteva detalii mai puțin cunoscute despre relația pe care a avut-o cu un sportiv care ar fi fost iubitul cele mai bine prietene ale sale.

Cîrstea i-ar fi suflat iubitul celei mai bune prietene!

Sportiva din Târgoviște se bucură de mare succes în carieră, dar pe plan personal se pare că nu stă la fel de bine. Ea a avut mai multe relații, dar se pare că nu reușește să își găsească persoana potrivită sufletului ei. Iubitorii tenisului se întreabă adesea dacă Sorana și fiul lui Ion Țiriac mai sunt împreună, mai ales după o postare recentă a acestuia.

Fanii au impresia că cei doi au probleme în cuplu, iar în cazul tenismenei nu ar fi prima dată când o relație îi merge prost. Jucătoarea din Târgoviște nu postează niciodată fotografii cu tânărul om de afaceri așa cum obișnuia pe vremea când forma un cuplu cu tenismenul Santiago Giraldo, notează Playsport.

Dezvăluiri din trecutul amoros al jucătoarei de tenis

Relația celor doi a durat trei ani, între 2014 și 2017, dar nu mulți știu detalii despre cum au devenit iubiți aceștia. La acea vreme, Sori a fost acuzată că i-ar fi suflat iubitul prietenei sale, Ana Ivanovici. Columbianul cu care s-a iubit jucătoarea din Târgoviște, ar fi fost atras de fostul număr unu WTA, însă sârboaica a preferat un fotbalist celebru: germanul Bastian Schweinsteiger.

Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo
Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo

Așadar, înainte de a se cupla cu Cîrstea, Santiago ochise o altă jucătoare celebră, pe Ana Ivanovici, cea mai bună prietenă a acesteia din urmă. Bărbatul a postat la un moment dat o fotografie cu fosta lideră mondială, iar în dreptul ei a scris un mesaj care cu siguranță nu i-a fost prea mult pe plac jucătoarei noastre.

„Alături de cea mai frumoasă femeie din tenis.”, a scris sportivul columbian pe rețeaua socială, făcând referire la Ana Ivanovici.

În cele din urmă, se pare că sârboaica a avut altă alegere, iar Sorana a profitat din plin de acest lucru. Dar nu pentru o perioadă prea lungă de timp.

Citește și: Cum poate arăta Sorana Cîrstea în afara terenului! Imaginile de milioane cu iubita lui Ion Ion Țiriac. FOTO

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...