EXCLUSIV

Alina Pușcaș e gata să plece de la Antena 1. Ce emisiune așteaptă vedeta de la Te cunosc de undeva. EXCLUSIV

Denisa Macovei 05.02.2022, 19:36

Dacă în urmă cu câțiva ani puteam spune că o anumită vedetă este imaginea trustului, așa cum poate a mai rămas doar Andreea Esca cu PRO TV, în prezent, vedetele autohtone migrează de la o televiziune la alta. Nu pentru că nu le mai convin contractele, ci pentru că doresc să aibă parte de noi provocări sau pur și simplu nu mai vor să „bifeze” pauze de pe micul ecran. Este cazul și Alinei Pușcaș, printre cele mai vechi prezentatoare ale trustului Intact, care lasă din ce în ce mai des să se înțeleagă că e dispusă să încerce și alte redacții.

Antena 1 este pe cale să piardă o altă vedetă importantă a postului. Alina Pușcaș lasă să se înțeleagă că o ia pe urmele lui Cosmin Seleși

După Dan Negru care a plecat la Kanal D și Cosmin Seleși care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la emisiunea de la Pro TV, o altă vedetă emblematică a Antenei 1 pare că vrea să schimbe tabăra. După finala sezonului 16 de „Te cunosc de undeva”, care s-a difuzat în luna mai 2021, Alina Pușcaș nu a mai fost cooptată în niciun proiect, timp în care nu a fost nici remunerată.

În timp ce colegul ei de platou a semnat cu Pro TV pentru o apariție în cadrului „Protevelionului”, Alina a așteptat cumințică să primească un nou proiect. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar în ultima vreme aceasta se gândește serios să-și caute un alt proiect. Conform surselor noastre, Alina nu a participat la negocieri directe, însă le-a spus apropiaților că este la un singur pas să o facă în cazul în care, în această primăvară nu revine pe micul ecran, fie cu cel de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva”, fie cu un alt proiect de aceeași anvergură.

Alina Pușcaș, gata să plece de la Antena 1
Alina Pușcaș ar putea să plece din echipa Antenei 1

Vrea la „Dancing on Ice”

Motivul pentru care nu a bătut palma cu o altă televiziune, căci Alinei i-ar fi destul de ușor să-și găsească loc la un alt trust media, ținând cont că a moderat emisiuni de mare audiență, este acela că are promisiunea că va primi pe mâini emisiunea „Dancing on Ice”. Oficialii o au în vedere, iar Alina cunoaște lucrul acesta, însă mai știe și faptul că mai sunt și alte vedete ale trustului care așteaptă de pe margine să primească un proiect spectaculos. În plus, plecarea lui Seleși o sperie un pic căci împreună cu el a avut parte de cea mai mare ascensiune.

Cum a ajuns la Antena 1

Alina Pușcaș a ajuns printr-o întâmplare în „ograda” Antenei 1. Mai precis la finele anului 2019, când a primit un telefon din partea agenției de fotomodele cu care avea contract și care i-a sugerat să se ducă la un casting pentru un rol în serialul „Narcisa Sălbatică”. Un pic reticentă la început, Pușcaș a povestit că până la urmă a participat la casting și culmea a făcut ca regizorilor să le placă imediat de ea. Rolul din telenovela „Narcisa Sălbatică” a fost ca un debut pe micul ecran, însă adevărata celebritate a cunoscut-o la cârma show-ului „Te cunosc de undeva”, emisiune pe care a moderat-o din 2012.

Urmăriți Impact.ro și pe