Alina Pușcaș, pictorial răvăşitor. Dovada clară că vedeta de la Antena 1 arată fabulos la 36 de ani

Iancu Andreea, Anca Lupescu 21.11.2021, 15:48

Una dintre cele mai simpatice și frumoase actrițe și prezentatoare din România, Alina Pușcaș, afișează în ultima perioadă o siluetă demnă de toată admirația. Vedeta de la Antena 1 a reușit să își revină după toate cele trei nașteri și chiar să se autodepășească la capitolul fizic. La 36 de ani, Alina Pușcaș se poate considera o mămică împlinită, cu trei copii, un băiat și două fiice, o relație superbă cu soțul său și o carieră în continuă ascensiune. Însă un alt motiv de mândrie pentru vedetă o reprezintă pictorialul răvășitor pe care Alina Pușcaș la pus la cale în cadrul unui nou proiect în care este implicată.

Alina Pușcaș, apariție răvășitoare, la 36 de ani

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Te cunosc de undeva este o adevărată apariție. Alina Pușcaș se bucură de un corp parcă sculptat, semn că orele de sport și stilul de viață sănătos își spun cuvântul în cazul siluetei sale. Pentru că de curând a decis să își îndeplinească un vis din copilărie, vedeta a luat parte la un pictorial inedit, în care Alina Pușcaș își dezvăluie o latură mai puțin cunoscută.

Prezentatoarea show-ului transformărilor de la Antena 1 a lăsat deoparte rochiile de gală și și-a dezgolit trupul într-o serie de fotografii răvășitoare. Dincolo de viața de familie și de cariera sa ca prezentatoare și actriță, Alina Pușcaș și-a dorit dintotdeauna să danseze. Pasiunea pentru dans a redescoperit-o de curând, când s-a hotărât să demareze un proiect alături de un dansator profesionist. Pentru a promova noua ipostază, ca dansatoare, Alina Pușcaș a luat parte la o ședință foto inedită, în care își dezvăluie trupul fără cusur.

Alina Pușcaș, protagonista unui pictorial răvășitor
Prezentatoarea a surprins cu noua ipostază

Noul proiect a apărut în urma dorinței vedetei de a dansa

Alături de Marian Chiraz, Alina Pușcaș va promova mai multe videoclipuri, ce urmează să fie postate pe YouTube, în care ea și partenerul său vor executa mai multe dansuri, având diferite teme. Fanii actriței vor fi surprinși astfel să o vadă pe frumoasa șatenă într-o altă ipostază decât s-au obișnuit până acum. Primul dintre clipurile realizate de cei doi protagoniști a fost deja postat și a strâns o mulțime de aprecieri din partea fanilor.

Se pare că totul ar fi pornit de la dorința Alinei Pușcaș de a dansa. Se pare că dansul a ajutat-o să își găsească echilibrul între minte și corp. Înainte de a demara acest proiect nu se simțea bine în pielea ei, însă acum a ajuns să îți aprecieze formele.

A fost o chestie foarte rapidă. A fost deschiderea sezonului 16 Te cunosc de undeva, unde eu și Cosmin Seleși am făcut sincroane de dans cu baletul și atunci mi-am amintit cât de frumoasă a fost senzația în momentul în care am participat la o emisiune de dans, în 2014. Mi-am dat seama că mi-aș dori să reiau aceasta activitate, pentru că și atunci eram într-o condiție bună, dar nu ca acum.

Nu am făcut dans în copilărie, dar era un vis de al meu. Mie îmi place să fac tot ce se poate pe acest pământ, dar nu am timp. M-am dus la Marian Chirazi, unul dintre cei mai buni dansatori și i-am propus să dansăm împreună, el a fost de acord. De atunci a pornit totul, din mai. Episoadele care vor fi postate pe YouTube vor avea teme diferite. Eu sunt foarte bine cu mintea mea și cred ca partea asta cu pasiunea nesatisfăcută până în momentul ăsta era pur și simplu un vis, o dorință a mea, un hobby pe care nu am reușit să îl duc până la capăt.

Eu nu ascund nimic în spatele acestor eforturi, ba dimpotrivă am încercat să găsesc o variantă de echilibru. Eu am fost foarte nemulțumită de mine fizic exact înainte sa începem acest proiect, am fugit de mine pentru că nu mă simțeam bine​, a declarat Alina Pușcaș în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...