Alina Laufer, de urgență la spital cu unul dintre gemeni. Ce s-a întâmplat

Badea Violeta, Ana Chivu 08.10.2021, 20:42
Alina Laufer, de urgență la spital cu unul dintre gemeni. Ce s-a întâmplat

Momente cumplite pentru Alina Laufer, fiindcă una dintre gemenele sale, Davina, a ajuns de urgență la spital. Vedeta a trecut prin clipe de groază, deoarece nu a știut ce se întâmplă cu micuța ei, în vârstă de numai opt luni. Iată ce a pățit fetița.

Unul dintre gemenii Alinei Laufer a ajuns de urgență la spital

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți în luna februarie a acestui an. Frumoasa blondină a adus pe lume doi gemeni superbi, un băiețel și o fetiță. Vedeta a avut parte de o sarcină extrem de dificilă, iar micuții s-au născut prematur. Din păcate, frumoasa blondină a trebuit să treacă recent printr-o nouă cumpănă.

Se pare că unul dintre gemenii săi, mai exact Davina, a avut unele probleme de sănătate și a ajuns pe mâna cadrelor medicale. Alina Laufer a povestit că micuța a acuzat dureri și nu a avut poftă de mâncare. Medicii sunt de părere că fetița a contactat o bacterie de la animale.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău.

A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut.

Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit.”, a spus Alina Laufer în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Alina, Ilan Laufer și cei doi gemeni
Alina, Ilan Laufer și cei doi gemeni

De ce nu și-a botezat copiii Alina și Ilan Laufer

Imediat după ce Alina și Ilan Laufer au devenit părinții, oamenii au început să le pună întrebări legate de botez. Sătulă să audă mereu același lucru, blondina a explicat de ce nu și-a botezat copiii până acum. Vedeta a mărturisit că la evrei nu există acest obicei.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a declarat Alina la Exclusiv VIP, emisiune difuzată la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...