Alin Oprea nu renunţă la averea pe care a strâns-o cu fosta soţie. „Am fost jecmănit în stil mafiot” (exclusiv)

Ana Anitoiu, George Capoeanu 31.07.2021, 15:44

Alin Oprea nu renunţă la averea pe care a strâns-o cu fosta soţie, Larisa. Solistul trupei Talisman a declarat pentru redacția Playtech-Impact că procesul de divorț s-a încheiat, dar partajul se va judeca ulterior. Cei doi foști parteneri au de împărțit o sumă uriașă.

Alin Oprea, despre motivul pentru care nu renunță la averea acumulată înainte de divorț

În prezent, Alin Oprea mai așteaptă doar decizia judecătorească în urma finalizării procesului de divorț. Oficial, solistul se poate recăsători oricând, în contextul în care de ceva timp trăiește o poveste de dragoste cu o altă femeie.

Însă, artistul nu se lasă fără să câștige o parte din averea acumulată înainte de divorț, pentru că singura condiție pe care ar fi avut-o pentru a nu mai cere nimic a fost încălcată.

”Dacă nu aș fi fost tratat în stil mafiot, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, încornorat, jecmănit și tratat ca un sclav pe plantație, ceea ce este inadmisibil”, a spus Alin Oprea pentru redacția Playtech-Impact.

Alin Oprea nu renunta la averea pe care a strans-o cu fosta sotie
Alin Oprea si noua lui parteneera

Câți bani au de împărțit Alin Oprea și fosta lui soție

Alin Oprea și fosta lui soție au de împărțit o avere de un milion de euro. Cei doi au avut câteva apartamente în București și o vilă în care au locuit, situată într-o clădire de patrimoniu.

”Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, spunea Alin Oprea, în timpul divorțului.

Ce planuri are Alin Oprea

După despărțirea de Larisa, Alin Oprea a început din nou de la zero și și-a găsit alinare și sprijin în brațele unei alte femei, Medana. În această vară, până la partaj, artistului îi merge bine pe plan financiar, deoarece are agenda plină de concerte.

”Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, a mai spus artistul.

Alin Oprea, despre noua lui parteneră

De altfel, Alin Oprea n-a făcut un secret din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de noua femeie din viața lui. El a explicat că Medana nu i-a fost ”pansament” după destrămarea căsniciei lui, ci un suflet pereche. Solistul de la Talisman a spus că el și tânăra au devenit de nedespărțit.

Alin Oprea a mai spus despre Medana că i-a devenit dintr-un străin ”iubita visată mereu”, precum și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. De la ea a învățat ce sunt iubirea necondiționată, pasiunea, tandrețea, încrederea și iertarea.

”Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul”, a mai spus Alin Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...