EXCLUSIV

Alin Oprea, primele declarații după ce Tavi Colen l-a acuzat că i-a furat numele ”Talisman”: ”Întorc și celălalt obraz!”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 28.07.2021, 13:17
Alin Oprea, primele declarații după ce Tavi Colen l-a acuzat că i-a furat numele ”Talisman”: ”Întorc și celălalt obraz!”. EXCLUSIV

Războiul ”Talismanilor” Alin Oprea și Tavi Colen, cândva colegi de scenă și prieteni la cataramă, pare fără sfârșit. Mai nou, Tavi Colen îl acuză pe Alin Oprea că ar fi păstrat ilegal numele trupei. Alin se apără: ”Dacă ar fi existat încălcări reale ale unor drepturi legale, s-ar fi făcut lumină în justiție până acum”, ne-a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Alin Oprea a făcut primele declarații după ce Tavi Colen l-a acuzat că i-a furat numele ”Talisman”

Tavi Colen îi aduce noi acuzații lui Alin Oprea: ”Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât. Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan”, a declarat Tavi Colen, la emisiunea ”Xtra Night Show” (Antena 1).

Contactat de reporterii impact.ro, Alin Oprea i-a dat replica fostului său coleg, Tavi Colen: ”Nu mai țin de mult  timp să am dreptate, aleg să fiu fericit. De aceea, prefer mai bine să întorc și celălalt obraz. Subiectul scindării formației Talisman a fost atât de dezbătut, dar mai ales denaturat, de-a lungul timpului, încât este inutil să mai comentez ceva pe această temă. Dacă ar fi existat încălcări reale ale unor drepturi legale, s-ar fi făcut lumină în justiție până acum”. Alin a mai adăugat, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Am îngropat de mult timp securea războiului și chiar am acceptat ideea revenirii lui Tavi la Talisman, așa că oricât ar da el în mine, eu am să întorc și celălalt obraz din respect pentru tot ceea ce au însemnat anii noștri de glorie petrecuți împreună. Nu pot decât să-i doresc toate cele bune și mult succes atât în carieră cât și în viața personală, deoarece a fost și încă este un om drag sufletului meu. Eu în ultima perioadă am învățat un lucru foarte important: ”Nu mai țin să am dreptate, prefer să fiu fericit.”

Alin Oprea a facut primele declaratii dupa ce Tavi Colen l-a acuzat ca i-a furat numele ”Talisman”
Alin Oprea a facut primele declaratii dupa ce Tavi Colen l-a acuzat ca i-a furat numele ”Talisman”

Tavi Colen nu-l iartă pe Alin Oprea: ” După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată”

Deși Alin Oprea și-a manifestat dorința de a îngropa securea războiului și de a reveni pe scenă, alături de fostul coleg, în aceeași formulă de aur, Tavi este categoric: ”Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp.

Eu am cariera mea muzicală. I-am cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, ne-a declarat Tavi Colen într-un interviu exclusiv pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...