Alimentul secret pe care Carmen Brumă îl ține mereu în buzunar. A șocat pe toată lumea

Stan Filon 24.02.2023, 17:47

Acum s-a flat ce aliment secret ține mai mereu Carmen Brumă în buzunar! Chiar dacă pare puțin ciudat, îndrăgita vedetă de televiziune se pare că nu se desparte de această „gustare” plină de proteine și de minerale, mai ales atunci când trebuie să petreacă mai multe ore departe de casă.

Alimentul secret pe care Carmen Brumă îl ține mereu în buzunar

Așadar, secretul lui Carmen Brumă a fost aflat! Vedeta de televiziune a fost filmată pe ascuns de o colegă chiar pe platoul de filmare de la Antena 1. Ceea ce a surprins colega i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Carmen Brumă a scos ceva din buzunar, din care s-a înfruptat cu poftă.

Ei bine, se pare că vedeta de televiziune nu pleacă de acasă fără, probabil, câteva ouă fierte în buzunar. Chiar dacă pentru mulți pare ridicol, vedeta nu se desparte de gustarea sa plină de bunătăți, după cum a explicat ea într-un clip publicat după aceea pe Instagram.

Alimentul secret pe care Carmen Bruma il tine mereu in buzunar
Alimentul secret pe care Carmen Bruma il tine mereu in buzunar

Surprinsă fără voia de o colegă de platou

Ouăle fierte reprezintă o gustare foarte eficientă când vrei să slăbești sau când pleci într-o călătorie pentru că au putere sațiogenă (te satură) foarte mare, proteine, vitamine, minerale și foarte puține calorii”, a spus Carmen Brumă.

Puțini știu, însă Carmen Brumă nu a fost mereu în forma pe care o etalează acum. Se întâmpla cu mult timp înainte să-l cunoască pe partenerul său de viață, pe Mircea Badea, cu care are și un băiețel. Adolescenta de pe-atunci Carmen Brumă avea chiar probleme serioase cu greutatea, iar mărturie stă o poză realizată acum zeci de ani.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu ştiam că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi”, mărturisea Carmen Brumă.

De atunci însă a pornit lupta cu kilogramele în plus, pe care se pare că a câștigat-o cu brio. La 45 de ani, Carmen Brumă se menține printre vedetele cu o talie de invidiat și o formă fizică fără cusur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...