Carmen Brumă, despre ce şi cât mănâncă în vacanţă pentru a nu se îngrăşa. Secretul siluetei de vis, dezvăluit

Ana Anitoiu 14.06.2022, 15:44

Carmen Brumă a vorbit despre ce şi cât mănâncă în vacanţă pentru a nu se îngrăşa. Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale de vis. Prezentatoarea de televiziune nu încalcă o anumită regulă nici atunci când merge în concediu.

Ce a mâncat Carmen Brumă în prima zi de vacanță

Carmen Brumă a petrecut câteva zile în Bulgaria alături de partenerul ei de viață, Mircea Badea, și de prietena ei, Adina Halas. Vedeta a povestit, pe Instagram, că în dimineața plecării către destinația de vacanță, a mâncat un iaurt cu colagen, așa cum obișnuiește.

Apoi, la sosire, pe la ora 16:00, Carmen Brumă a mâncat un peşte cu o salată şi o felie de focaccia. Nimic mai mult, deși a mers într-o vacanță all-inclusive. Vedeta a precizat că a sărit peste cină, pentru că nu a mai simțit nevoia să ia masa.

Carmen Bruma, despre ce si cat manâaca in vacanta pentru a nu se ingrasa
Carmen Bruma,

Regula pe care o respectă Carmen Brumă ca să-și mențină silueta

Carmen Brumă a explicat că vacanțele în sistem all-inclusive vin cu o capcană în care cad multe persoane. Vedeta a spus că cei care își dau voie să guste din mai multe preparate se pot întoarce acasă cu niște kilograme în plus. Regula pe care o respectă ea ca să-și mențină silueta este aceea de a mânca în funcție de cât de multă mișcare face.

„Am tot fost întrebată zilele acestea de către voi dacă şi ce am mâncat în Bulgaria, în vacanţă. Am mâncat, dar nu aiurea. Am mâncat în funcţie de câtă mişcare am făcut. Vacanţele în sistem all-inclusive sunt formula cea mai periculoasă pentru că ai tendinţa de a mânca mai mult.

Hai să gust şi din asta, şi din asta, dar gustatul ăsta îţi aduce şi nişte kilograme în plus. E un echilibru de bun simţ dacă vrei să îţi păstrezi greutatea”, a spus Carmen Brumă pe Instagram.

Recent, înainte de a merge în vacanța din Bulgaria, Carmen Brumă și Mircea Badea, care au un fiu împreună, s-au mutat în casă nouă. Prezentatoarea de televiziune a publicat imagini din locul pe care îl numesc acum „acasă” – un apartament cu o terasă de vis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...