Alimentul pe care Maria Constantin nu îl mai consumă. De ce a renunțat definitiv la el

Stan Filon 14.10.2022, 08:40

Maria Constantin nu mai consumă acest aliment. Este, de fapt, un fruct, însă pentru vedeta de muzică populară a reprezentat mult timp principalul aliment, iar acum nu îl mai suportă. Mănâncă un astfel de fruct o dată la câțiva ani, iar atunci când o face este mare sărbătoare. Vedeți în rândurile de mai jos cum a ajuns cântăreața să urască acest fruct.

Alimentul pe care Maria Constantin nu îl mai consumă

Maria Constantin a avut o copilărie destul de grea. A crescut la țară, însă și-a depășit cu mult condiția. Acum este cunoscută în toată țara, iar câștigurile sale sunt unele consistente. Cântă la festivaluri, la nunți, la spectacole și tot anul este ocupată cu munca.

Recent, vedeta a vorbit despre fructul pe care nu suportă nici măcar să îl vadă. Dacă românii au o zicală din popor care spune „cu un măr pe zi, departe de doctor te ții”, iată că Maria Constantin nu crede deloc în aceasta. Și are motive întemeiate.

Alimentul pe care Maria Constantin nu il mai consuma
Alimentul pe care Maria Constantin nu il mai consuma

A consumat în exces

Vedeta a povestit că în copilărie mergea cu animalele la păscut. Își petrecerea toată ziua pe pășune, însă niciodată nu avea mâncare de acasă, iar atunci când i se făcea foame mânca mere. Găsea mere peste tot pe câmp și neavând alte alimente mânca mere cât era ziua de lungă. Ei bine, vedeta consideră că a mâncat destule mere la viața ei, așa că nici nu vrea să le mai vadă vreodată.

„Da, merele. Nu le consum pentru că nu îmi plac. Deloc. Când mănânc un măr mănânc o dată la ani buni și atunci înseamnă că s-a întâmplat o minune. Pentru că eu în copilăria mea, când mergeam la țară cu animalele pe câmp, că așa era odată pentru cei care au avut copilărie la țară.

Și atunci erau acele plantații de pe vremea lui Ceaușescu. Erau lăsate în paragină și erau pline de mere. Și, bineînțeles, că atunci când îmi era foame și nu aveam ce mânca pe câmp, luam toate merele din pom. Și asta făceam, mâncam mere. Și de atunci eu să nu mai aud de mere, pentru că nu îmi plac”, a declarat Maria Constantin pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...