Alimentul nebănuit la care a renunțat Andreea Marin pentru a arăta fabulos la 46 de ani. A dat jos 4 kg în 10 zile

Diana Radu 23.01.2020, 15:06
Alimentul nebănuit la care a renunțat Andreea Marin pentru a arăta fabulos la 46 de ani. A dat jos 4 kg în 10 zile

Andreea Marin s-a întors din vacanța din Bali mai slabă cu 4 kilograme. Zâna surprizelor a petrecut zece zile în paradisul exotic împreună cu Adrian Brâncoveanu, iubitul său. Cei doi au urmat împreună programe speciale de detoxifiere, dar și de yoga și au vizitat mai multe locuri spectaculoase.

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 4 kilograme în 10 zile: ”Am slăbit fără efort, și ma bucur!”

Întoarsă recent din vacanța din Bali, Andreea Marin a declarat că se simte mai bine ca niciodată, iar acest lucru s-a văzut și în aspectul fizic al vedetei, care a reușit să slăbească 4 kilograme într-un timp record. Cum a reușit acest lucru? Ei bine, vedeta a dezvăluit că și-a schimbat complet alimentația în Bali și că a renunțat la carne și la pâine.

”Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacantei mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru că mâncam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienti de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi”, a declarat Andreea Marin.

andreea marin, bali, 4 kilograme
Andreea Marin a slăbit 4 kilograme în Bali

Fosta prezentatoare TV a mai dezvăluit că este prima vacanță din care s-a întors mai slabă și etse foarte bucuroasă că nu a fost nevoie să depună niciun efort pentru acest lucru. ”Este prima vacanta trăită vreodată de unde am venit cu 3,5 kg mai puțin, fără să fie un efort, și ma bucur!”, a scris Andreea pe contul său de Facebook.

De asemenea, vedeta a mai adăugat că în vacanță nu a mai mâncat după ora 16:00 deoarece nu mai simțea nevoia. De asemenea, Andreea a renunțat la dulciuri și s-a bucurut de aroma fructelor exotice. ”După micul dejun, a doua masă și ultima o mâncam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin arată perfect la 46 de ani. Adepta unui stil de viață sănătos, vedeta reușește să se mențină în formă și să rămână în continuare una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Imaginile realizate în vacanță au făcut senzație în mediul virtual.

Urmăriți Impact.ro și pe