Alimentul banal care te ajută să slăbești spectaculos în timp record. Medicii sunt uimiți de calitățile lui

Badea Violeta 20.06.2023, 09:12
Alimentul banal care te ajută să slăbești spectaculos în timp record. Medicii sunt uimiți de calitățile lui

A venit vara și vrei să arăți cât mai bine la plajă? Ei bine, dacă da, atunci categoric trebuie să faci o schimbare în alimentaţia ta zilnică. În cele ce urmează însă, noi îți vom dezvălui cea mai simplă metodă de a scăpa de kilogramele în plus. Tot ceea ce trebuie să faci este să consumi un aliment banal. Așa vei slabi ca prin minune!

Alimentul banal care te scapă de kilogramele în plus

Toate persoanele care au kilograme în plus visează să slăbească rapid. Este posibil așa ceva? Ei bine, un medic nutriționist celebru spune că da. Mai mult decât atât, metoda este foarte simplă și accesibilă pentru toate bugetele.

Totul constă în consumul unui aliment banal. Este vorba despre ciorbă. Această dietă inedită te poate ajuta să dai jos nnu mai puțin de 30 de kilograme în doar şase luni de zile. Da, ai auzit bine!

”Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit, pentru că are multă apă. Stomacul nu ştie să numere calorii, este impresionat doar de volum.

Din cauza aceasta, când băgăm în stomac trei polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit. Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiţei, orez, cartof).

Cantitatea de substanţă uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depăşească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele, făinoasele încap într-o palmă. Când vorbim de o porţie pentru un adult, vorbim de farfuria de două palme”, a precizat dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist.

Citește și Alimentul pe care să nu-l consumi niciodată. Ce a descoperit chef Florin Dumitrescu e șocant!

Care este cea mai buna paine. Mihaela Bilic a dat verdictul, e sanatoasa si gustoasa
Mihaela Bilic

Câte porții de ciorbă poți mânca pe zi

Potrivit Mihaelei Bilic, poți consuma între trei și cinci ciorbe pe zi. ”S-a observat la ecografie acest aspect. De la ciorbă, nu e nimic nou în nutriţie.

Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile, eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi”, a transmis medicul nutriționist.

”Dacă mâncăm 3-5 ciorbe pe zi, putem să slăbim cu stomacul plin”, a mai adăugat dr. Mihaela Bilic, conform stirileprotv.ro.

Citește și Regulile de aur pentru a scăpa de celulită. Mihaela Bilic îți spune secretul unui trup tras ca prin inel!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...