Alexandru Crețu a fost dat afară de la FCSB și îi răspunde lui Gigi Becali: ”Reziliarea n-a fost din cauza evoluțiilor mele”

Andrei Cezar, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 17:08
Alexandru Crețu a fost dat afară de la FCSB și îi răspunde lui Gigi Becali: ”Reziliarea n-a fost din cauza evoluțiilor mele”

Alexandru Crețu a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB după greșeala din meciul cu Rapid care a dus la marcarea autogolului de către Vinicius. Venit în această vară la formația roș-albastră, fostul campion al Sloveniei cu NK Maribor a bifat șapte partide în tricoul vicecampioanei. După întreg scandalul în care a fost implicat, Alexandru Crețu i-a oferit un răspuns luI Gigi Becali.

Prima reacție a lui Alexandru Crețu după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Alexandru Crețu și-a reziliat contractul cu echipa roș-albastră zilele trecute. Chiar dacă a petrecut un timp foarte scurt la FCSB, jucătorul ieșean este de părere că scurta sa experiență în tricoul vicecampioanei nu poate să fie decât una benefică din care are ce învăța.

Fostul fundaș al roș-albaștrilor nu îi dă dreptate lui Gigi Becali care i-a decis viitorul după eroarea cu Rapid și spune că un jucător nu poate fi judecat după o singură grșeală făcută.

Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive.

A fost o experiență din care am învățat foarte multe. Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a declarat Alexandru Crețu pentru ProSport.

Alexandru Cretu a fost dat afara de la FCSB si ii raspunde lui Gigi Becali: ”Reziliarea n-a fost din cauza evolutiilor mele”
Alexandru Cretu a fost dat afara de la FCSB si ii raspunde lui Gigi Becali: ”Reziliarea n-a fost din cauza evolutiilor mele”

Alex Crețu, în drum spre Sepsi

După plecare de la FCSB, singura echipa din Liga 1 care s-a interesat de Alexandru Crețu a fost Sepsi Sfântu Ghoerghe. Fotbalistul ieșean recunoaște că este aproape de o înțelegere cu gruparea covăsenană, însă nu exclude posibilitatea unui transfer în străinătate.

Voi avea o întâlnire cu conducerea clubului Sepsi, să vedem ce contract îmi pune pe masă și cum vor decurge negocierile cu ei. Am mai multe oferte, am și cu echipe din afară contacte, încă nu știu sută la sută cu cine voi semna.

Da, Sepsi este singura echipă din Liga 1 care s-a interesat de mine. Având în vedere că sunt pe ultima sută de metri cu campania de transferuri, care în afară se închide pe 1 septembrie, iar în România pe 5, sunt șanse mari să semnez cu ei”, a completat Alex Crețu.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani își dorește să reintre în agrenajul echipei naționale și spune că este sigur că evoluțiile sale de la viitoarea echipă îl vor convinge pe Mirel Rădoi să îl convoace.

Urmăriți Impact.ro și pe