Cu cine a bătut palma Gigi Becali. A reușit primul transfer al verii

Iancu Andreea 01.06.2021, 10:44
Cu cine a bătut palma Gigi Becali. A reușit primul transfer al verii

Gigi Becali a dat startul transferurilor acestei veri, după ce a bătut palma cu un jucător care urmează să performeze în teren pe poziția de fundaș central, în ciuda faptului că sportivul a activat în ultima perioadă ca mijlocaș. Finanțatorul FCSB este pus pe fapte mari pentru echipa sa de suflet, având în plan achiziția mai multor jucători pe posturi diferite pentru perioada următoare. Patronul va scoate astfel din buzunar sume importante de bani după semnarea contractelor.

Cu cine a bătut palma Gigi Becali și pe ce sumă de bani a fost încheiat primul transfer al verii

Latifundiarul din Pipera s-a apucat de transferuri, în încercarea de a aduce noi jucători în echipă. Finanțatorul FCSB a anunțat deja cine este cel cu care a bătut palma pentru primul transfer al verii, acesta fiind cel mai nou tânăr jucător care urmează să performeze în echipamentul roș-albastru din sezonul următor. Gigi Becali a dezvăluit recent că urmează să încheie primul contract din această vară, iar sumele negociate nu sunt deloc de neglijat.

Astfel, potrivit informației confirmate de Becali pentru gsp.ro, Alexandru Crețu va fi noul jucător al FCSB-ului. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, va evolua la echipa finanțată de Gigi pe postul de fundaș central, chiar dacă experiența sa îl ghidează mai mult către mijlocul terenului. Transferul are loc ca urmare a încheierii contractului dintre Crețu și Maribor, clubul la care activase până de curând, dar a cărui ofertă a refuzat-o.

Ne-am înțeles. Mâine sau poimâine va semna și va fi prezentat, a spus latifundiarul, pentru gsp.ro.

Cine este jucătorul cu care Gigi Becali a bătut palma pentru FCSB
Alexandru Crețu a renunțat la uniforma echipei slovene Maribor

Ce salariu va încasa Alexandru Crețu la FCSB

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit faptul că Gigi Becali intenționează să mai achiziționeze un fundaș central, dar și un atacant, după ce prestația lui Vukusic nu l-a impresionat pe finanțator. Cunoscut pentru faptul că se implică în jocul echipei sale, Gigi Becali pare să fi pus ochii pe Alexandru Crețu, noua sa achiziție din această vară, după ce jucătorul a fost convocat la echipa națională de către Mirel Rădoi. Iar oferta pe care latifundiarul din Pipera i-a pus-o pe masă lui Crețu este una tentantă.

  • Salariu lunar de 15.000 de euro
  • Bonus la semnarea contractului: 100.000
  • Câștigarea campionatului: 100.000
  • Calificarea în Champions League: 100.000
  • Calificarea în Europa League: 50.000
  • Calificarea în Conference: 30.000.

Afaceristul are planuri mari pentru banca FCSB. „Ar da 40 de goluri Bogdan Stancu la noi”

Gigi Becali este pus pe fapte mari în următorul sezon, afaceristul încercând să facă achiziții de jucători cheie pentru echipa sa. Astfel, după ce locul lui Alexandru Crețu, care va activa ca fundaș central, a fost ocupat, finanțatorul FCSB speră să achiziționeze și un atacant bun și deci să îl aducă pe Bogdan Stancu în vestiare. Pe de altă parte, Becali este mândru de evoluția jucătorilor săi, precum Moruțan și Olaru, care speră să îi și aducă rezultate începând din etapa următoare.

Am auzit că este liber Stancu, m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Băiatul mai are contract, nu poate acum , a promis ceva la oamenii ăia, că este legat de echipa aia. Sunt alegeri pe data de 15 iunie la turci. Dacă e ales un anumit bașkan, a promis că rămâne. Dacă nu-i dă cât vrea, apoi 100% vine aici. A venit să mă întâlnesc, Gigi să-ți spun ceva, nu voi juca niciodată în România la altă echipă, doar la FCSB. Strategia mea acum dă roade, s-au copt Moruțan, Olaru, am cules câteva lăzi, acum aștept avioane de fructe. Ne trebuie doar un atacant, ar da 40 de goluri Bogdan Stancu la noi, ne trebuie și Crețu, semnăm miercuri. Cu prezentare, frumos, el ține mult la FCSB, adevărata Steaua, celelalte vrăjeli, minciuni, a dezvăluit Gigi Becali potrivit Digi Sport Special.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...