VIDEO

Alexandru Cicâldău l-a lăudat pe Gică Hagi, în primul său interviu din Turcia. „A făcut istorie aici”. Ce a spus despre transferul său la Galatasaray

Sorin Barbu 13.05.2022, 12:29
Alexandru Cicâldău l-a lăudat pe Gică Hagi, în primul său interviu din Turcia. „A făcut istorie aici”. Ce a spus despre transferul său la Galatasaray

Alexandru Cicâldău a vorbit foarte frumos de Gică Hagi și Fatih Terim, în primul său interviu acordat unei televiziuni din Turcia. Internaționalul român a recunoscut că prestațiile sale nu au fost grozave și le-a transmis fanilor că nu vrea să plece de la Galatasaray, deși în presă s-a spus că este curtat de Sampdoria.

Alexandru Cicâldău, reverență în fața lui Gică Hagi

Alexandru Cicâldău a fost transferat de Galatasaray în anul 2021. Antrenorul Fatih Terim și-a convins baskanii să plătească 6,5 milioane de euro pentru mijlocașul formației Universitatea Craiova. Internaționalul român a acordat un interviu în care a spus că se simte foarte bine la Galatasaray și a dezvăluit cui îi datorează ascensiunea din carieră.

„Dacă nu erau Gică Hagi și Academia nu eram ce sunt astăzi. Îi mulțumesc și dânsului și domnului Terim. A avut încredere în mine și m-a adus aici, m-a primit bine și m-a ajutat să mă integrez. Și echipa ne-a ajutat să ne adaptăm, pe mine și pe Moruțan.

Oricine în lumea asta a auzit de Galatasaray. Eu o urmăresc de când Hagi a făcut istorie aici. Când am auzit că se face transferul la Galatasaray a fost o senzație unică, pe care nu cred s-o mai simt vreodată”, a spus Alexandru Cicâldău într-un interviu acordat celor de la A Spor.

Cicâldău a vorbit în limba română, iar vorbele sale au fost traduse de un translator. Jurnalistul l-a întrebat dacă este mulțumit de jocul său, dar a vrut să afle dacă este tentat de un transfer în Italia, după ce s-a zvonit că Sampdoria i-a făcut o ofertă. Jurnaliștii din Italia au scris că echipa din Serie A a înaintat o ofertă de opt milioane de euro.

„Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu Covid nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8. A avut încredere în mine și m-a adus aici. M-a ajutat enorm. Am performat datorită lui. Apoi a venit acea schimbare. Orice antrenor ar fi, încerc să dau tot ce am mai bun.

Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici”, a mai declarat jucătorul român.

Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan
Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan

Alexandru Cicâldău a fost titular în mandatul lui Fatih Terim, dar după ce „Împăratul” a fost concediat jocul său a avut de suferit, iar în ultima perioadă nu a mai primit la fel de multe minute. În acest sezon a intrat pe teren în 39 de partide și a înscris 5 goluri.

Urmăriți Impact.ro și pe