„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray”. Ce echipă din Serie A plătește 8 milioane de euro pentru internaționalul român

Sorin Barbu 23.03.2022, 10:48
„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray”. Ce echipă din Serie A plătește 8 milioane de euro pentru internaționalul român

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray după doar un an. Jurnaliștii de la Fanatik din Turcia a anunță că negocierile cu Sampdoria s-au încheiat, iar transferul se va face în această vară. Clubul din Italia a fost de acord să plătească 8 milioane de euro.

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray la Sampdoria

Alexandru Cicâldău a venit la Galatasaray în anul 2021 și după doar un an pleacă în Italia. Turcii au plătit pentru el 6,5 milioane de euro și acum îl dau cu 8 milioane de euro la Sampdoria. Internaționalul român a jucat 34 de meciuri oficiale. A marcat patru goluri și a oferit două pase decisive.

Jurnaliștii de la Fanatik au anunțat vestea: „Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray pentru 8 milioane de euro”, au scris jurnaliștii din Turcia, după ce au aflat că tratativele au ajuns la final. Ultimul cuvânt l-a avut antrenorul Domenec Torrent. Spaniolul le-a transmis baskanilor că dacă se obține profit este de acord cu vânzarea mijlocașului.

Se pare că meciul care i-a convins pe conducătorii de la Sampdoria a fost cel în care Galatasaray a înfruntat FC Barcelona pe teren propriu, în Europa League. Catalanii au câștigat cu 2-1 și s-au calificat, dar internaționalul român a jucat bine și a oferit pasa de gol la singura reușită a gazdelor.

„Cred că am făcut o primă repriză perfectă, ţinând cont şi de adversar. Sigur este una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuală. A doua repriză să spun că a fost puţină oboseală, dar cred că această oboseală a fost pentru că ei ţineau meci şi pasau.

Nu ştiu, am pierdut până la urmă, nu pot să spun că a fost cel mai important meci al carierei. Mă bucur că am fost titular şi am dat totul să-mi ajut echipa, sunt sigur că vor mai veni astfel de momente”, a afirmat jucătorul român la finalul partidei.

Tranzacția se va face în vară, dar mai există totuși un mic de întrebare. În contract este prevăzut că transferul se va realiza doar dacă Sampdoria nu retrogradează. Echipa se află în acest moment pe locul 15 în Serie A. Formația antrenată de Marco Giampaolo are 29 de puncte și o despart șapte puncte de zona periculoasă. Până la finalul campionatului mai sunt opt etape.

Urmăriți Impact.ro și pe