Alexandru Arșinel reacționează după ce s-a aflat câți bani încasează lunar. ”Eu 20 de ani am fost director”

Ioana Bucur 17.02.2021, 13:23
Alexandru Arșinel reacționează după ce s-a aflat câți bani încasează lunar. ”Eu 20 de ani am fost director”

Timp de aproape șapte decenii, a încântat publicul din România cu rolurile sale. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai țării, însă și cel mai contestat, în afara scenei. Devenit, din nou, ținta unor atacuri și critici dure, Alexandru Arșinel reacționează după ce s-a aflat câți bani încasează lunar.

Alexandru Arșinel reacționează după ce s-a aflat câți bani încasează lunar

Este iubit pe scenă, însă contestat în afara ei. Alexandru Arșinel s-a trezit pus la zid, din nou, după ce s-a aflat câți bani încasează lunar de la stat. Sumele, care nu sunt de neglijat, sunt considerate de unele guri rele ca fiind nejustificat de mari și nemeritate. La cei 82 de ani ai săi, Alexandru Arșinel s-a simțit nevoit să își justifice, public, întreaga carieră.

Într-o intervenție la Antena Stars, Alexandru Arșinel a reacționat vehement, explicând că a muncit pentru fiecare ban pe care îl primește, având în spate o activitate de aproape șapte decenii, cu turnee, spectacole de teatru, apariții în diferite producții TV și ani buni în care a fost director de teatru. Astăzi, actorul primește o indemnizație de revoluționar în valoare de 33.720 de lei, o pensie de aproape 58.116 lei și încă 90.733 pentru perioada petrecută ca director al Teatrului de Revistă.

„Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indeminație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel. Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine este exagerat, dar mai sunt și alții. Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a spus Alexandru Arșinel.

Ce dezvăluire face Alexandru Arșinel, la trei ani de la moartea Stelei Popescu
Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Necazurile se țin lanț de marele actor. Cu ce probleme s-a confruntat, în propria casă

Recent, Alexandru Arșinel a fost nevoit să își anuleze planurile pe care le avea pentru viitorul apropiat, după ce s-a confruntat cu o situație neplăcută. Actorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Impact, ce necazuri a avut, în propria casă:

„Abia ce am venit acasă, de la teatru, pe la prânz, și m-am pus la masa cu familia, și ne-am trezit cu apă în casă. Mi s-a inundat pivnița, de la ploile astea și de la zăpadă. S-a înfundat canalul și a refulat, e toată pivnița plină de apă. Noroc că am băiatul constructor, ne ajută el să rezolvăm problema”, a declarat îndrăgitul actor în exclusivitate pentru impact.ro.

Încă nu a fost stabilită valoarea pagubelor dar suma nu va fi deloc una de neglijat, având în vedere că este vorba despre o casă destul de veche, cu o suprafață generoasă, situată chiar gard în gard cu palatul Cotroceni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI