EXCLUSIV. Alexandru Arşinel, apariţie de necrezut pe stradă. Ce face marele actor, în fiecare zi, în faţa casei sale din cauza pandemiei

Ioana Bucur 21.01.2021, 14:00
EXCLUSIV. Alexandru Arşinel, apariţie de necrezut pe stradă. Ce face marele actor, în fiecare zi, în faţa casei sale din cauza pandemiei

Unul dintre cei mai mari actori ai scenei românești este de nerecunoscut. Alexandru Arșinel, aparție de necrezut pe stradă. Artistul a fost surprins de paparazzi PlayTech-Impact, în ciuda eforturilor de a trece neobservat. Ce a ajuns să facă marele actor, în fiecare zi, în faţa casei sale din cauza pandemiei.

Alexandru Arsinel, apariţie de necrezut pe stradă

Ultimele luni au schimbat complet viața românilor. Cei mai afectați au fost, de departe, artiștii și persoanele în vârstă. Cu spectacole anulate și restricții de deplasare, marii actori ai țării au fost nevoiți să se adapteze. Este și cazul lui Alexandru Arșinel. Acesta a fost surprins de paparazzi PlayTech-Impact într-o ipostază de necrezut. Imaginile, publicate în exclusivitate, pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Forțat de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, Alexandru Arșinel și-a creat un nou obicei, pe care îl respectă zilnic. Blindat din cap până în picioare, cu masca de protecţie acoperindu-i nasul și gura, celebrul actor face zilnic ture prin faţa casei sale timp de aproximativ o oră. Arsinel nu depăşeşte perimetrul casei sale situată vis-a -vis de palatul Cotroceni.

Alexandru Arșinel, mai abătut ca niciodată

A fost al patrulea Crăciun fără Stela Popescu, prietena sa de-o viață, însă show-ul trebuie să continue. Alexandru Arșinel a avut un moment special în timpul spectacolului de Crăciun pus în scenă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectatorii au observat, însă, că actorul părea copleșit de tristețe. Starea de sănătate a marelui actor nu pare să fie una bună. Imaginile publicate în luna decembrie pe pagina de Facebook a Teatrului de Revistă îl arată slăbit pe actorul în vârstă de 81 de ani. Chiar dacă în trecut obișnuia să susțină reprezentații întregi pe scenă, momentul lui Alexandru Arșinel de Sărbători a fost susținut de pe un scaun.

Alexandru Arșinel, surprins într-o ipostază de necrezut
Alexandru Arșinel are un nou ritual zilnic

Cum a reacționat când a aflat câți bani a primit echipa lui Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR

Programul de Revelion difuzat de TVR a stârnit un scandal uriaș în primele zile ale anului 2021. Contactat de reporterii Impact.ro, Alexandru Arșinel a dezvăluit că a fost surprins că Televiziunea Română și-a permis să pună în joc sume imense, plătind echipa lui Mugur Mihăescu, pentru emisiunea din Noaptea dintre Ani, cu 50.000 de euro.

„Nu voi comenta alegerea celor de la TVR. Ceea ce m-a surprins, cu oarecare amărăciune, chiar, a fost suma de bani pusă la bătaie: un gaj de 50.000 de euro. Am numit-o imediat o sumă frumuşică. Am citit şi faptul că alţii au caracterizat-o drept oarecum banală sau chiar mică. Când mă gândesc pe sume de bani făceam noi Revelioanele, credeţi-mă, nu e deloc mică!”, a spus actorul.

Mai mult, Alexandru Arșinel a dezvăluit că suma pe care o încasa de la TVR pentru un program de Revelion era de 50 de ori mai mică:

„Noi câştigam de la TVR 5.000 de lei pentru un program de Revelion. Şi când spun noi mă refer la Stela Popescu, la soţul ei Puiu Maximilian şi la mine. 5.000 pentru trei persoane. Puiu scria textele, eu cu Stela le dădeam viaţă. Şi credeţi-mă munceam ore bune ca să filmăm tot acel show, care trebuia să fie cel mai bun din an fiindcă era difuzat de Revelion, când toată lumea avea aşteptări. Şi pe bună dreptate!”, a explicat actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...