EXCLUSIV. Dezastrul cu care s-a confruntat Alexandru Arșinel în propria casă. ”Tocmai mă pusesem la masă cu familia”

Georgiana Coman, Ioana Nechifor 07.02.2021, 11:26
EXCLUSIV. Dezastrul cu care s-a confruntat Alexandru Arșinel în propria casă. ”Tocmai mă pusesem la masă cu familia”

Alexandru Arșinel are parte de probleme neașteptate. De parcă pandemia nu ar fi de ajuns, iată că actorul are probleme și din cauza vremii. Arșinel a povestit, în exclusivitate pentru redacția Impact, cu ce necaz s-a confruntat, în propria casă, în urmă cu doar câteva zile.

Dezastrul cu care s-a confruntat Alexandru Arșinel în propria casă

Alexandru Arșinel trece printr-o situație extrem de neplăcută! Actorul s-a văzut nevoit să renunțe la planurile pe care le avea pentru următoarea perioadă, căci s-a pricopsit cu o surpriză de proporții, extrem de neplăcută: casa i-a fost inundată. Totul s-a întâmplat miercuri dimineață, în timp ce actorul se afla la masa, alaturi de familie.

“Abia ce am venit acasă, de la teatru, pe la prânz, și m-am pus la masa cu familia, și ne-am trezit cu apă în casă. Mi s-a inundat pivnița, de la ploile astea și de la zăpadă. S-a înfundat canalul și a refulat, e toată pivnița plină de apă. Noroc că am băiatul constructor, ne ajută el să rezolvăm problema”, a declarat îndrăgitul actor în exclusivitate pentru impact.ro.

Încă nu a fost stabilită valoarea pagubelor dar, suma nu va fi deloc una de neglijat, având în vedere că este vorba despre o casă destul de veche, cu o suprafață generoasă.

Alexandru Arșinel, surprins într-o ipostază de necrezut
Alexandru Arșinel, suprins de paparazzi Impact plimbându-se în apropierea casei sale din București

Actorul stă gard în gard cu Palatul Cotroceni

Alexandru Arșinel a strâns o mică avere de-a lungul anilor și a reușit să-și cumpere mai multe proprietăți atât în București cât și în țară. Actorul locuiește într-o vilă superbă, cu o suprafață de 225 de metri pătrați, chiar gard în gard cu palatul Cotroceni. A reușit să o cumpere în 1996 și de atunci locuiește acolo, împreună cu soția. Pe lângă această proprietate, artistul mai deține și un apartament în București dar, și o casă de vacanță în Sinaia. La munte se retrage ori de câte ori are ocazia, pentru a se bucura de natură și aer curat, în compania soției sale, cea care îi este alături de mai bine de 50 de ani. Ultima escapadă la aer curat a avut loc chiar la sfârșitul anului trecut, căci actorul a decis să petreacă acolo Sărbătorile de iarnă. S-a bucurat de zăpadă și aer curat, și și-a încărcat bateriile pentru proiectele ce urmează anul acesta.

Face teatru live, pentru fani

Chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, la cei 83 de ani ai săi, maestrul nu poate sta locului și pace. Meseria de actor îi curge prin vene și abia dacă poate sta departe de scenă, câteva zile. Adoră să joace și își pune tot sufletul și talentul atunci când dă viață personajelor, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care este atât de iubit. Anul abia a început, însă Alexandru Arșinel a revenit din concediu încă de pe data de 2 ianuarie, așteptând cu nerăbdare momentul în care va reveni în fața spectatorilor. Momentan, din cauza pandemiei, spectacolele au loc online, pe pagina Teatrului Tănase, unde actorii au și intervenții live dar, unde sunt postate și diferite momente filmate și dispuse ca un mini spectacol.

“Ne organizăm destul de bine, avem parte și de noul director al Teatrului Tănase, domnul Vasile Muraru, care își dă tot interesul”, ne-a mai spus îndrăgitul artist.

Urmăriți Impact.ro și pe