Alexandru Arșinel, din nou în spital. Cunoscuţii au dat vestea cea rea despre îndrăgitul actor

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 28.04.2021, 16:16
Alexandru Arșinel, din nou în spital. Cunoscuţii au dat vestea cea rea despre îndrăgitul actor

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns din nou în spital, după ce el și soția sa, Marilena, fuseseră diagnosticați cu Covid-19 și externați. Cuplul se vaccinase cu serul produs de Pfizer cu două luni înainte ca cei doi soți să fie testați pozitiv cu SARS-CoV-2. La numai câteva zile de la externare, Alexandru Arșinel a fost nevoit să revină la spital.

Alexandru Arșinel, internat în spital. Care este motivul pentru care actorul a ajuns, din nou, pe mâna medicilor

Directorul Teatrului „Constantin Tănase” trece prin momente dificile, după ce starea sa de sănătate a fost afectată din pricina infectări cu coronavirus. Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ieșit pozitivi la Covid-19 în urma testelor efectuate în urmă cu câteva săptămâni. În ciuda faptului că aceștia se vaccinaseră cu două luni înainte cu serul de la Pfizer, cuplul a ajuns la spital pentru a fi ținuți sub supraveghere de medici. Acest fapt se datorează și problemelor mai vechi cu care Alexandru Arșinel se confruntă, astfel că diagnosticul de Covid-19 avea nevoie de supraveghere în spital.

Chiar dacă Alexandru Arșinel a avut parte de o formă destul de ușoară a bolii, fiind externat în cursul săptămânii trecute, actorul pare să se confrunte cu probleme de sănătate în continuare. Potrivit surselor Realitatea Plus, Arșinel s-a simțit rău, motiv pentru care a apelat din nou la ajutorul specialiștilor. Actorul, în vârstă de 81 de ani, a fost reinternat la Spitalul „Matei Balș”, la doar câteva zile după ce fusese externat. Se cunoaște însă faptul că marele actor de comedie a fost supus unui transplant de rinichi în 2013, iar în anul 2017 a suferit o intervenție chirugicală delicată în urma unui episod de infarct.

Momente grele pentru Alexandru Arșinel, după ce a ajuns, din nou, în spital
Momente grele pentru Alexandru Arșinel, după ce a ajuns, din nou, în spital

Cele mai recente declarații ale marelui actor. Care era starea lui de sănătate

Internat prima oară alături de soția lui, Alexandru Arșinel a găsit câteva momente pentru a-și liniști admiratorii cu privire la starea sa. Chiar dacă și el și partenera sa de viață au fost uimiți să se infecteze cu coronavirus după două luni de la vaccin, Alexandru Arșinel s-a bucurat de o formă destul de ușoară a bolii.

Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Acesta a mărturisit că s-a ferit să iasă din casă în toată această perioadă, luând foarte în serios avertizările specialiștilor.

Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem, spunea marele actor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...