Alexandra Ungureanu trăiește șoc după șoc. Ce i-a făcut iubitul chiar înainte de nuntă (Exclusiv)

Iancu Andreea 27.11.2020, 16:26
Alexandra Ungureanu trăiește șoc după șoc. Ce i-a făcut iubitul chiar înainte de nuntă (Exclusiv)

În ciuda talentului și stilului vestimentar inconfundabil, Alexandra Ungureanu pare urmărită de ghinion. Cântăreața nu are noroc în dragoste și chiar a dezvăluit că a trecut printr-un adevărat șoc cu puțin timp înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Artista a vorbit despre momentele dificile din viața sa într-un interviu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Alexandra Ungureanu a fost părăsită înainte de nuntă

Carismatica artistă, care face furori în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, a trecut prin clipe grele. În urmă cu aproximativ cinci ani de zile, Alexandra Ungureanu și Andrei Gheorghiu formau un cuplu de îndrăgostiți, care au fost la un pas să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă. Deși relația părea să meargă perfect între DJ-ul american de origine română și cântăreață, lucrurile au luat o altă turnură.

Chiar înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, Alexandra a fost părăsită de iubitul său. Deși norocul în dragoste nu prea i-a surâs de-a lungul timpului, cântăreața se simte bine cu viața sa și încă visează la o iubire din povești.

Nu cred în rețete și modele de împlinire personală. Pentru fiecare există un anotimp al iubirii. Eu cred încă în acea iubire de poveste, cum iarăși cred că nu e o problemă să fii singur sau necăsătorit la o anumită vârstă.

Artista este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D
Artista este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D

Cum reușește Alexandra să se descurce în contextul pandemiei. Ce planuri are pentru sărbători

Din pricina lipsei de concerte, artiștii sunt extrem de afectați de pandemie. Cu toate că a trecut prin mai multe stări de la debutul crizei, Alexandra Ungureanu recunoaște că a reușit să reducă cheltuielile, însă nu are un plan de rezervă pentru perioada nesigură ce urmează.

Viața în criză, mai ales viața unui artist, înseamnă schimbare majoră și adaptare și reinventare. Nu e ușor pentru nimeni, iar incertitudinea face aproape imposibilă planificarea în linii mari a viitorului. Am trecut prin multe stări, de la frustrare la panică, apoi la tristețe. Îmi lipsește mult scenă, dar am avut norocul de a face parte din acest proiect TV, „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), care mă ține în priză și îmi aduce multe împliniri profesionale. Fac în continuare muzică și pregătesc proiecte în online, acolo unde s-a mutat cam toată activitatea. Absolut, nu e cea mai roz perioadă, resimt destul de serios din punct de vedere financiar. Am mai redus din cheltuieli, iau în calcul și că se poate tot mai rău, și încă nu am un plan B. Dar am vibe bun și speranță, a povestit artista pentru playtech.ro.

Deși în alți ani se bucura să fie prezentă în fața publicului, la concerte, sărbătorile de iarnă din 2020 aduc mai multă liniște în viața artiștilor. Alexandra recunoaște că acesta este primul an în care nu performează, dar încearcă să privească partea bună a lucrurilor. Artista și-a propus să se bucure de timpul liber, de bucate alese și de o energie pozitivă.

Suntem în plină pandemie, concertele sunt interzise de ceva vreme și mă îndoiesc că vor exista cai legale pentru a performa în noaptea de Revelion. Este primul an, după foarte mulți, când nu voi fi pe scenă în perioada sărbătorilor. Nu am un plan făcut, pentru că nu se știe dacă vom putea călători sau nu, dar intenționez să am o stare bună, să mănânc bunătăți și să dansez, chiar dacă stau acasă, plus că voi acorda mult timp anul acesta decorațiunilor și vreau să-mi transform casa într-un loc magic, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI