Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile. Vedeta, mărturisiri picante în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D

Ioana Bucur, Ioana Nechifor 31.03.2021, 15:13
Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile. Vedeta, mărturisiri picante în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D

Nu, nu e glumă, Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile. Artista nu s-a ferit să răspundă întrebărilor fără perdea puse în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D și a făcut mărturisiri picante despre viața ei amoroasă.

Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile

Alexandra Stan a făcut o serie de mărturisiri picante, unele chiar șocante, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Întrebată, fără ocolișuri, dacă este bisexuală, cântăreața nu numai că a răspuns, dar a și explicat ce rol joacă, în viața și activitatea ei artistică, dragostea. Da, Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile și că a avut parte de partide de amor cu mai mult de doi participanți.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Artista a continuat șirul mărturisirilor, povestind că a trăit o perioadă în care a experimentat, și-a redescoperit sexualitatea și a trăit o noapte de pasiune cu un bărbat și o femeie. Acum, însă, a ajuns într-un punct în care preferă să își canalizeze energia sexuală în dezvoltarea ei, atât pe plan spiritual cât și profesional.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni”, a continuat atista, în platoul emisiunii de la Kanal D.

Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile
Alexandra Stan, la emisiunea lui Denise Rifai

„Nu am făcut dinainte să plec la Survivor”

Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile, apoi a mai aruncat o bombă, o „declarație în premieră” cum a numit-o chiar ea. Cu toate că este una dintre cele mai frumoase femei din România și sigur nu duce lipsă de atenție din partea reprezentanților sexului opus, artista a ales abstinența. Ea a susținut că nu a mai făcut amor de câteva luni buni, chiar dinainte de a pleca în Republica Dominicană, unde și-a testat limitele la Survivor, în echipa Faimoșilor.

„Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a explicat Alexandra Stan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...