Alexandra Dinu, „citită” de un concurent Românii au talent după bărbie. Ce i-a spus bărbatul a lăsat-o mască

Ana Anitoiu, Ionuț Vieru 22.03.2021, 20:56
Alexandra Dinu, „citită” de un concurent Românii au talent după bărbie. Ce i-a spus bărbatul a lăsat-o mască

Alexandra Dinu a fost ”citită după bărbie” de un concurent din ediția de luni, 22 martie, a emisiunii ”Românii au talent” de la Pro TV. Ce i-a spus bărbatul a lăsat-o mască pe frumoasa jurată. El nu s-a oprit la descrierea ei, ci i-a luat la rând și pe Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu.

Cum a fost ”citită după bărbie” Alexandra Dinu

Dani, în vârstă de 42 de ani, care lucrează ca muncitor de întreținere la o școală din Arad, s-a prezentat la emisiunea ”Românii au talent” hotărât să impresioneze. “Ce spun eu aici e psihologie strategică. Citesc omul după bărbie”, a clarificat el, ca să înțeleagă toată lumea.

Despre Alexandra Dinu, concurentul a spus câteva cuvinte ce au lăsat-o mască pe fosta soție a lui Adrian Mutu, cu care ea are un fiu. “Nu îi place să fie mințită, îi place să ajute oameni, dar nu vrea ca aceştia să profite de bunătatea ei”, a spus bărbatul.

Alexandra Dinu,
Andra

Ce spun bărbiile juraților Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu despre ei

Concurentul nu s-a oprit la descrierea Alexandrei Dinu, ci a dezvăluit ce arată și bărbiile celorlalți jurați despre ei. “Uneori vă place să mâncați mai dulce, alteori mai sărat. Sunteți un om echilibrat în viață, nu vă aruncați niciodată într-o situație”, a spus el despre Florin Călinescu.

“Andra are același caracter ca Florin Călinescu. E o femeie echilibrată, îi place să cunoască lucruri noi”, a continuat el. Despre Andi Moisescu, bărbatul din Arad a spus că juratului îi plac lucrurile de calitate. Ba mai mult, îi place ca ”totul să fie perfect”.

Ce amintire păstrează Alexandra Dinu despre căsnicia cu Adrian Mutu

Alexandra Dinu a trăit o poveste de dragoste intensă, dar de scurtă durată cu Adi Mutu. S-au căsătorit în 2001, dar căsnicia lor a durat doar doi ani. Din relația lor a rezultat un fiu, Mario, primul copil al fostului fotbalist, acum în vârstă de 18 ani. Acum, jurata de la ”Românii au talent” nu regretă scurtul mariaj.

”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, spunea Alexandra Dinu într-un interviu pentru viva.ro.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre fiul ei

Într-un alt interviu, Alexandra Dinu a făcut dezvăluiri despre fiul ei și al lui Adi Mutu. Frumoasa actriță a spus că Mario vorbește patru limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi. Ea a precizat că îi permite adolescentului să decisă singur în legătură cu ceea ce vrea să facă în viață.

”Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine. Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață”, a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...