Alexandra Becali nu mai ține cont de nicio regulă. Gestul făcut, fără jenă, de față cu toată lumea, de fiica lui Gigi Becali (foto exclusiv)

Badea Violeta 20.08.2021, 15:34

Alexandra Becali, fiica patronului de la FCSB, nu mai ține cont de nicio regulă de circulație. Tânăra a fost prinsă, din nou, pe picior greșit zilele trecute, atunci când nu a mai avut răbdare să găsească o parcare și a făcut un gest care i-a enervat cumplit pe ceilalți participanți la trafic.

Alexandra Becali, o nouă gafă în trafic

Alexandra Becali, fiica latifundiarului din Pipera, a făcut o nouă gafă pe șosea, din cauza unei cafele. Recent, tânăra și-a achiziționat un bolid de lux pentru a se deplasa, dar pare să aibă propriile reguli de circulație. După ce a fost prinsă ca a parcat pe o trecere de pietoni, Alexandra Becali a călcat din nou pe bec.

Paparazzi playtech.ro au surprins-o pe fiica patronului FCSB pe străzile din București. Tânăra s-a oprit să-și cumpere o cafea, dar nu a mai avut răbdare să găsească o parcare și a blocat trotuarul. Cu toate astea, fiica lui Becali nu a fost cercetată de trecători, ci admirată pentru trăsăturile fizice superbe pe care le-a moștenit de la mama sa.

Tânăra are un corp de invidiat și este mereu în pas cu moda. Gigi Becali este foarte mândru de prezențele feminine din viața sa. În afara de Alexandra, latifundiarului din Pipera mai are două fete, pe Teodora și Cristina.

Alexandra Becali neagă că ar fi avut o relație cu Mihnea Grigoriu

În urmă cu ceva timp, presa a vehiculat că Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, ar fi fost părăsită de Mihnea Grigoriu pentru a începe o relație cu Denisa Hodișan. După ce a aflat aceste informații, tânăra a decis să dea cărțile pe față spunând că nu a avut o relație amoroasă cu afaceristul.

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele.

Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, a scris Alexandra Becali pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...