Cadoul pe care Teodora Becali l-a primit după ce a născut. Costă ”doar” 250.000 de euro

Nicu Stan 20.05.2021, 15:20
Cadoul pe care Teodora Becali l-a primit după ce a născut. Costă ”doar” 250.000 de euro

Cadoul pe care Teodora Becali l-a primit după ce a născut. Costă ”doar” 250.000 de euro. Despre ce este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Teodora Becali, cadou de 250000 de euro de la tată ei. Ce i-a cumpărat Gigi Becali fiicei care l-a făcut bunic

Cadoul pe care Teodora Becali l-a primit după ce a născut. Teodora Becali, 26 de ani, fiica cea mare a lui Gigi Becali, este cea care l-a făcut bunic pentru prima dată pe latifundiar.

Milionarul îi este recunoscător pentru asta și o răsfață ca pe o prințesă. Paparazzii au surprins-o pe Teodora la cumpărături, în zona Floreasca. A ieșit de la farmacie, s-a urcat într-o ”bijuterie” de 250.000 de euro, mai exact un Bentley, primit cadou de la generosul Gigi Becali.

Teodora Becali l-a facut pe Gigi Becali bunic
Teodora Becali l-a facut pe Gigi Becali bunic

Gigi Becali are o nepoțică

Teodora Becali l-a făcut pe Gigi Becali bunic de fată. Maria a venit pe lume pe 14 iunie 2020, la un an de la nunta cu Mihai Mincu. Teodora a rămas însărcinată în luna de miere, pe care au petrecut-o în Hollywood și Bora Bora.

Acum, Gigi Becali nu mai are de așteptat decât un moștenitor al imperiului, poate tot de la Teodora sau de la celelalte două fiicel ale sale, Alexandra și Cristina.

Vedeți aici fotografii cu cadoul scump primit de Teodora Becali.

Gigi Becali, bucuros când a devenit bunic

În momentul în care a devenit bunic, Gigi Becali nu s-a putut abține și a vorbit despre marea lui bucurie, în ciuda faptului că fiica sa nu era de acord să divulge prea multe detalii despre noua născuta Maria.

”Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine” , spunea Gigi Becali în urmă cu un an.

Marius Șumudică pare să nu mai ajungă la FCSB

Pe de altă parte, ceea ce părea mutarea anului în fotbalul românesc, tinde să devină un fiasco. Marius Șumudică s-ar putea să nu mai ajungă antrenor la FCSB așa cum anunța Gigi Becali.

”Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Marius Șumudică despre viitoarea colaborare cu FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe