Alex Velea a avut probleme la școală. Artistul a recunoscut că a rămas repetent: ‘Mama era disperată’

Stan Filon 14.07.2021, 15:12
Alex Velea a avut probleme la școală. Artistul a recunoscut că a rămas repetent: ‘Mama era disperată’

Alex Velea este cunoscut în toată România și este un adevărat model pentru tineretul din ziua de azi. Puțini știu însă că Alex Velea a fost premiant la școală și chiar olimpic! Cu toate acestea, a avut un moment de rătăcire, când a avut probleme serioase la școală.

Alex Velea a avut probleme la școală

Alex Velea a spus că a fost cel mai bun din clasă, mult timp. A luat premiul I de multe ori și a participat chiar și la olimpiade. A fost la olimpiada de matematică, dar și de română, dar succesul a început să i se urce încet-încet la cap, spre disperarea mamei sale.

Părinții săi l-au trimis mereu la școală. A intrat la liceu, dar a început să devină din ce în ce mai popular, așa că nu prea mai avea timp să se ducă la școală, mai ales că trebuia să facă și naveta. Așa a ajuns să rămână repetent. Mama sa i-a făcut multă morală, așa că a fost împins de la spate să termine liceul și să facă și facultatea!

Alex Velea a avut probleme la scoala
Alex Velea a avut probleme la scoala

Artistul a rămas repetent

”Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a povestit Alex Velea, în exclusivitate, la Xtra Night Show.

După ce a văzut că îi merge din ce în ce mai bine în cariera de artist, părinții săi au prins mai mută încredere și s-au relaxat puțin. Cu toate acestea, Alex Velea a recunoscut că în primii ani nu a strâns niciun ban, deoarec i-a plăcut mult să petreacă.

Spune cu mâna pe inimă că Antonia l-a schimbat. De când sunt împreună, a început să facă economii și să mai strângă din bani. ”Dacă nu agonisești și noi până la 30, 40 de ani nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat”, a mai spus Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...